Čarolija JESENI u Moravskim Toplicama - doživite moć termalne vode na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u Hotelu Termal 4* + korištenje kompleksa Terme 3000, animacija, sve za 2 osobe i samo 1558 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dopustite termomineralnoj vodi da Vas svojim ljekovitim svojstvima obrli! Obilje opuštanja kojem ćete se vjerno vraćati! Kupon se može iskoristiti od 14.10.21. do 26.11.21. i od 24.12.21. do 30.12.21.

Hotel Termal****

Hotel Termal u samom je srcu termalnih događanja i neposredno je povezan sa svim dobrobitima moravske termalne vode. Blagotvornost termalne vode možete iskusiti u filtriranom obliku u hotelskom kupalištu ili nefiltriranoj (natur) crnoj izvedbi u vanjskom hotelskom bazenu. U Zdravstvenom centru Terme 3000 i Medico-wellnessu Thermalium čeka vas potpuna ponuda za zdravlje. Na hotelskom kupalištu možete se pobrinuti za svoje zdravlje i snagom kristala i svjetlosne terapije. Hotel Termal – hotel u kojem ćete pronaći sve za svoje dobro osjećanje! 

Napomene za djecu: jedno dijete do 12 i jedno do 6 godina - besplatno sa doručkom; djeca sa dvoje odraslih u Standard sobi jedan pomoćni ležaj (jedno dijete spava na pomoćnom - jedno sa roditeljima) - smještaj moguć samo u standard sobama uz nadoplatu.

SMJEŠTAJ
Dvokrevetna soba 
Udobna dvokrevetna soba s francuskim ležajem širine 140 cm i balkonom s pogledom na park. U sobi (18 m2) se nalaze kupaonica s tušem i WC-om, pisaći stol i jednosjed.

Termalni park Terme 3000
U obnovljenome unutarnjem dijelu Termalnog parka Terme 3000 očekuje vas svjež i svijetao prostor u kojem je donji dio namijenjen živahnim i aktivnim posjetiteljima, a u njemu će se izvrsno osjećati i obitelji. Gornji dio s kutcima za opuštanje i saunama namijenjen je ponajprije odmoru i opuštanju. 

Adrenalinske entuzijaste u toplijim mjesecima oduševit će vanjski dio termalnog parka s brzim i zabavnim toboganima; na svoje će doći i svi koji vole plivati, a pod krošnje stabala možete se skloniti od vreline sunca. A najhrabriji i najvještiji mogu se okušati u skokovima u bazen sa skakaonice.

Donji dio termalnog parka kao stvoren je za živahne i aktivne, za plivanje i brčkanje. A dječji bazen s toboganom nudi mnogo prostora za dječju igru i ludiranje. Pobjegnite u natur bazen i uronite u crnu termomineralnu vodu te osjetite njezine blagotvorne učinke. Prije toga prošećite po stazama za bosonoge koje djeluju kao akupresurna masaža stopala.

Gornji dio unutarnjeg kupališta namijenjen je za odmor i opuštanje. Tijelo ćete moći pročistiti u finskoj, parnoj ili infracrvenoj sauni, a osvježenje potražiti u ledenoj fontani. U Heljdinoj sobi za odmor odmarat ćete se na jastucima punjenim heljdinim ljuskicama koje umiruju, opuštaju, mikromasiraju i reguliraju toplinu tijela. 

*Sadžaji se koriste sukladno mjerama Zavoda za javno zdravstvo te će jasno biti dostupni za korištenje sukladno vremenskim uvjetima!

Istražite Prekmurje!

Prekmurje karakteriziraju rijeka Mura, panonska ravnica i brežuljkast krajolik obližnje Goričke. Tu se radost isprepliće sa sanjarenjem, razigranost sa smirenošću, a suvremenost s izvornom povezanošću s prirodom. Često se kaže da tko jednom posjeti Prekmurje, uvijek se iznova vraća. Poput roda, autohtonih „divovskih“ ptica te regije, koje svakog proljeća iznova pronalaze put do domaćeg prekmurskog sela.

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija! ODMAH po kupnji kupona za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina je: +386 2 512 22 00 ili e-mail za rezervaciju termina: agency@sava.si, uz KOD i ID kupona po primitku.