[ZAGREB i okolica] NAJBOLJA akcija za B KATEGORIJU! 30 sati ONLINE nastave + 35 sati vožnje uz Autoškolu MANDIĆ&MEGASTART za SAMO 4790 kuna + POKLON besplatni liječnički pregled!

154 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje nagrađuje BESPLATNIM LIJEČNIČKIM PREGLEDOM! SVA predavanja iz propisa i prve pomoći su ONLINE, iz udobnosti vašeg doma! Kupon se može iskoristiti do 15.02.2022. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. dogovor o početku pohađanja nastave u Autoškoli!

Polaganje B kategorije u čak 4 grada po izboru: ZAGREB / VELIKA GORICA / SAMOBOR / SVETA NEDELJA!

KORAK 1 - Nakon što kupac kupi i zaprimi kupon za školarinu, obavezno se javlja Crnom Jaju na mail info@crnojaje.hr radi dostave gratis kupona za obavljanje liječničkog pregleda (Analiza Lab ili Vaš Pregled)!

KORAK 2 - Na temelju kupljenog kupona, a po dogovoru o startu predavanja, kupac s Autoškolom Mandić & Megastart potpisuje Ugovor.

Pri dolasku u Autoškolu obavezno ponijeti sa sobom liječničko uvjerenje (koje dobivate nakon obavljenog liječničkog pregleda za koji je potrebno donijeti potvrdu liječnika opće prakse da je osoba zdrava)!

Školarina vrijedi samo za vozila s RUČNIM MJENJAČEM!

Kandidati mogu izabrati lokaciju autoškole, vozilo u autoškoli, prometno vježbalište i željenog instruktora!

ZAGREB: Autoškola Mandić, Ilica 259, poligon Radgonska // Autoškola Megastart, Prisavlje 2, poligon Prisavlje // Autoškola Mandić 2, Držićeva 12a, poligon Borongaj

VELIKA GORICA: Autoškola Mandić&Megastart, Ul. kralja Stjepana Tomaševića 21, poligon Velika Gorica

SVETA NEDELJA: Autoškola Megastart, Dr. Franje Tuđmana 6, Sveta Nedelja, poligon Samobor

SAMOBOR: Autoškola Mandić&Megastart, Gundulićeva 2a, Samobor, poligon Samobor

Kupon se može iskoristiti do 15.02.2022. - zadnji datum za prijavu školarine, tj. dogovor o početku pohađanja nastave u autoškoli!

Cijena uključuje vožnju u standardnim automobilima: Volkswagen, Toyota, Citroen, Renault! Mogućnost vožnje u automobilima 1. klase - BMW, Mercedes, Audi - uz nadoplatu u autoškoli!

"Osposobljavanjem kandidata za vozače započeli smo se baviti 2000.-te godine. Brojni polaznici naših autoškola danas su uspješni vozači, koji Vam najbolje mogu posvjedočiti našu kvalitetu obuke koja se prvenstveno bazira na preporuci, što i jest naš cilj. Naše autoškole  su ponosne na izuzetno visoku prolaznost naših kandidata prema statistikama, u što se možete uvjeriti i Vi, odabravši nas.

U svakodnevnom radu koristimo najsuvremenija tehnička pomagala, a nastavu iz prometnih i sigurnosnih pravila vršimo po izuzetno visokim edukacijskim standardima. Naši instruktori imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje. U našim autoškolama dočekati će Vas ljubazno osoblje, ugodna atmosfera i ambijent u moderno uređenim prostorima prema najsuvremenijim metodičko-didaktičkim načelima.

Uz dugogodišnje iskustvo našeg stručnog kadra, predavanja iz Prometnih propisa i sigurnosnih pravila, ispunjena su zanimljivim i interaktivnim prezentacijama. Kroz obuku vožnje, spremno će Vam pomoći naši instruktori koji imaju dugogodišnje iskustvo rada sa kandidatima te postižu odličnu prolaznost na ispitima vožnje."

Ukratko, s nama ćete postati vozač/ica te sudjelovati u prometu nakon uspješno položenog vozačkog ispita, sigurno i samostalno!