JESEN u POREČU - 3 dana/2 noćenja na bazi bogatog DORUČKA+ 2x BRUNCH u Valamar Riviera Hotel & Residence 4* u Poreču za 2 osobe ili 2 osobe i 1 dijete do 14 g., već od samo 1170 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu te imate besplatan parking Žatika! Brunch se poslužuje do 13:00 h! Odaberite vrstu smještaja - classic soba ili junior suite, a kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin do 07.11.2021.

VRHUNSKI BOUTIQUE HOTEL NA STAROGRADSKOJ RIVI U POREČU

Valamar Riviera Hotel je smješten na slikovitoj porečkoj rivi u blizini povijesne gradske jezgre odakle se pruža pogled na otok Sveti Nikola.

Kao dobitnik prestižne nagrade organizacije World Travel Award u kategoriji najboljeg hrvatskog boutique hotela, ovaj hotel je savršen izbor za odmor u Poreču.

Ako volite sofisticirane detalje i tražite romantični ugođaj za odmor udvoje, na pravom ste mjestu. Elegantne sobe i suiteovi s pogledom na rivu, personalizirana usluga i izvrsna hrana pridonijet će jedinstvenom intimnom ozračju.
Uz opuštajuću plažu na otoku Sveti Nikola rezerviranu samo za vas i sve kulturne i zabavne sadržaje grada nadohvat ruke, vaš nezaboravan odmor u Poreču je zajamčen.

Classic soba: bračni ili odvojeni kreveti; max. 2 osobe; kupaonica s tušem/ kadom; klimatizacija/ grijanje; aparat za čaj/ kavu; dodatni higijenski i kozmetički pribor na upit; glačalo i daska za glačanje; mini bar; mogućnost izbora jastuka (perje, spužva, anatomski i sl.); sušilo za kosu; telefon s izravnim biranjem.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.

Junior Suite s pogledom na more: spavaća soba s bračnim krevetom, dnevni boravak sa sofom, kapacitet max. 3 osobe, kupaonica s tušem/ kadom, klimatizacije/ grijanje.

Pripremite svoje nepce za jedinstvene i neponovljive okuse Mediterana koje najbolji Valamarovi chefovi i sommelieri sljubljuju u à la carte restoranu Spinnaker. 

Otkrijte čari vrhunskih istarskih vina u šarmantnom wine baru Parentino na slikovitoj porečkoj rivi.