Ove jeseni pobjegnite na wellness odmor na Kvarneru - 2 ili 3 polupansiona, korištenje bazena, jacuzzija i sauni te aroma relax masaža u Grand Hotel Adriatic, sve za 2 osobe i već od samo 1669 kn!

71 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 4 godine GRATIS! U Adriaticu I 4* smještaj je u NOVIM SOBAMA! Uživajte u najljepšem spa centru s panoramskim pogledom na Kvarner u Opatiji uz brojne pogodnosti! Kupon vrijedi od 20.10.21. do 30.11.21. (rasprodani termini: 23.10.; 30.10., 10.11.)

Grand Hotel Adriatic

Grand Hotel Adriatic, jedan od najboljih hotela u Opatiji svojim jedinstvenim ambijentom pruža utočište za opuštanje i odmor, te je savršeni odabir za Vaše poslovne susrete i evente.

Smješten u neposrednoj blizini mora uz prekrasnu šetnicu Lungomare, postati će Vaš omiljeni izbor!

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade, Adriatic I 4* i Adriatic II 3*, sa zajedničkom recepcijom, te zajedničkim hotelskim sadržajima. 

U cijenu je uključeno i : korištenje unutarnjeg bazena, jacuzzija i sauna + relax masaža u paru u trajanju od 20 minuta s aromatičnim uljima + opuštanje u relax zoni!

Grand Hotel Adriatic I **** nalazi se nekoliko minuta šetnje od središta Opatije i samo 50 metara od mora, iznad obalne šetnice Lungomare. Hotel Adriatic I**** - 8 katova, wellness sobe, sobe s pogledom na more, 3 lifta.

Grand Hotel Adriatic II *** nalazi se uz obalu, samo nekoliko minuta hoda od središta Opatije, smješten je iznad obalnog šetališta Lungomare. Gostima hotela na raspolaganju je besplatni WiFi. Sve su sobe klimatizirane, a one s pogledom na more pružaju nezaboravan pogled na Kvarnerski zaljev i Opatiju.

Classic soba u Adriatic I 4*

Sadržaj classic soba: kupaona s tušom, sušilo za kosu, kabelska TV, mini-bar, sef, direktna telefonska linija, klima i besplatan Wi Fi internet. Komforne i ukusno dekorirane sobe s odvojenim ležajevima koji se mogu spojiti na zahtjev. Soba je bez pogleda na more, doplata za sobu s pogledom na more iznosi 150,00 kn (plaćanje na licu mjesta).

Standard soba u Adriatic II 3*

Sadržaj standard soba: kupaona s tušem, sušilo za kosu, kabelska TV, mini-bar, direktna telefonska linija, klima i besplatan Wi Fi internet.

Napomena za odabir sobe s pogledom na more u Adriatic I: gost mora prilikom rezervacije naglasiti ako želi sobu s pogledom na more kako bi se soba odmah rezervirala sukladno raspoloživosti. Soba s pogledom na more nadoplaćuje se na recepciji hotela 150,00 kn po danu.