Zimski odmor na samom jugu Istre - 2 dana/1 noćenje s polupansionom i bogatom gastro ponudom svježe ribe, wellness & spa, za 2 osobe i 1 dijete do 3,99 g. u luksuznom Hotelu Premantura Resort 4*...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Minimum stay 2 noćenja = 2 kupona! Uživajte u Hotelu Premantura Resort uz odličnu hranu i opuštajuću atmosferu te uživajte na prekrasnim plažama Rta Kamenjak! Kupon vrijedi za 2 osobe i 1 dijete do 3,99 godina. Kupon vrijedi od 02.01. do 28.02.2022.

Za ostvarivanje ove ponude OBAVEZNO kupiti minimalno 2 kupona - MINIMUM STAY 2 NOĆENJA!

HOTEL PREMANTURA RESORT 4*

Svejedno da li tražite luksuzno iskustvo ili nezaboravnu pustolovinu, Premantura Resort je mjesto za oboje.

Očekuje Vas piće dobrodošlice po izboru i butelja vina ili pjenušca na poklon!

Hotel Premantura Resort smješten je u Premanturi te nudi sezonski vanjski bazen. Objekt ima mediteranski vrt, restoran i bar. Gosti mogu koristiti besplatni WiFi u cijelom objektu. Sve klimatizirane sobe u resortu imaju prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana i balkon. Sve jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

Originalni domaći specijaliteti i bogata Istarska povijest jamče nezaboravno iskustvo. U Hotelu Vas za bogati doručak očekuje raznolika ponuda hrane - od ribljih jela, salata, voća i povrća preko uobičajenih namirnica za doručak kao što su razne vrste finih kolača, kroasana, muslija, jaja pripremljenih na razne načine, do istarskog pršuta i slavonskog kulena uz kozji, kravlji ili ovčji sir s maslinama, tartufima, paprom i ljutim papričicama. 

Za večeru Vas očekuje riblji ili mesni meni s prilozima (u sklopu ribljeg menija nudi se kvalitetna, svježa sezonska riba, ovisno o ulovu tog dana).

Uz nadoplatu, hotelski bar smješten uz bazen nudi razna pića, od osvježavajućih sokova pa sve do vina ili koktela.

U popodnevnim satima posladite se voćem i kolačima...

Hotelski WELLNESS ima grijane klupe, tursku i finsku saunu, a za okrijepu možete izabrati čaj po svom ukusu. U ponudi Vas očekuje i korištenje vanjskog bazena sa hidromasažom.

Po želji gosta, uz dodatnu nadoplatu, moguć je najam bicikala za istraživanje prekrasnog parka prirode Kamenjak, a na upit na recepciji možete rezervirati i panoramski let iznad Kamenjaka, Premanture, Medulina, otoka Brijuna, Pule pa i Rovinja.