NOVO! Osjetite "raskoš orijenata"! Nikal vodi Vas na 8 dana/7 noćenja s doručkom u hotelima 3*/ 4* u luksuzan Dubai i Ras Al Khaimah! Povratni let Zagreb-Dubai sa pristojbama...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Simbol luksuza i ekstravagancije Dubaija je Burj Khalifa, preko 800 metara visok neboder. Poput svemirske rakete iz 60-ih godina stoji u pustinjskom pijesku - sjajan i uzvišen. Kupon vrijedi isključivo za termin 27.11.-04.12.2021.

PROGRAM PUTOVANJA
1. dan - LET ZA DUBAI
Sastanak u zračnoj luci Zagreb i polazak na direktnom letu prijevoznika FlyDubai. Slijetanje u Dubai u kasnim večernjim satima. Nakon carinskih formalnosti slijedi  transfer do hotela Hampton by Hilton Marjan Island Beach Resort ****. Smještaj u sobe za sljedeća 4 noćenja.

Ponuda uključuje: • povratni let sa zrakoplovnim pristojbama na direktnoj liniji Zagreb - Dubai (avioprijevoznik Fly Dubai), • 4x noćenje u hotelu s 4 * u Ras Al Khaimah-u u dvokrevetnoj standard sobi, Hampton by Hilton Marjan Island Resort; • 3x noćenje u hotelu s 3 * u Dubaiju u dvokrevetnoj standard sobi, Hampton by Hilton Dubai; • 7x samoposlužni doručak u hotelu • Izleti prema programu u udobnim i klimatiziranim autobusima

2.-4. dan - ODMOR U RAS AL KHAIMAH-U

Ras al Khaimah je jedan od sedam Emirata i poznat je po svojim romantičnim vrhovima planine Hajjar-najviše u UAE. Opustite se i uživajte u uslugama hotela, kupanju u moru ili bazenu ili slobodno vrijeme iskoristite za šoping u obližnjem trgovačkom centru Al Hamra, udaljenom oko 8 km. Možete posjetiti i jedan od nekoliko aquaparkova udaljenih 9-10 km. U Ras al Khaimahu, glavnom gradu Emirata, nalazi se i Nacionalni muzej.

3. dan boravka možete u popodnevnim satima sudjelovati u fakultativnom izletu: pustinjski safariji. Ovaj izlet vodi vas u pustinju. Nakon vožnje po dinama, očekuje vas tradicionalna večer u kampu s lokalnim specijalitetima, trbušnim plesom, jahanjem na devama i drugim iznenađenjima.

5. dan DUBAI  – izlet Moderni Dubai – uključeno u cijenu

Nakon doručka u hotelu napuštamo Ras Al Khaimah i krećemo prema Dubaiju. Odmah po dolasku vodimo vas na razgled modernog Dubaija. Vidjet ćete najvažnije atrakcije: Dubai Marinu s njezinim arhitektonskim čudima, zatim legendarni umjetni otok u obliku palme sa 16 grana, a posjetit ćemo i najveći shopping centar na svijetu, Dubai Mall. U ovom centru nalazi se i ogroman akvarij i podvodni ZOO. Slobodno vrijeme u Dubai Mallu ili posjet Burj Khalifi, najvišem tornju na svijetu, kojeg možete posjetiti fakultativno (ulaznica sadržana u paketu izleta). Očekuje vas i fotografiranje kod Burj Al Araba. Dolazak u hotel Hampton by Hilton ***+ , noćenje.

Mogućnost fakultativnog izleta Dubai by night: Kad se sunce spusti iza horizonta Dubai postaje čarobni grad. Zahvaljujući milijunima LED lampica na površini Burj Khalife – najviša zgrada na svijetu pretvara se u nevjerojatan ekran koji svakih sat i pol pokazuje novo lice. Uživajte u zadivljujućem plesu fontana uz impresivnu muziku kod Dubai Malla. Nakon toga prošetati ćemo kroz resort Medinat Jumeirah čija arhitektura izgleda kao da je stvorena u bajci 1001 noći. Ovdje ćemo imati i idealnu poziciju za fotografiranje osvijetljenog Burj al Arab hotela.

6. dan: DUBAI- Stari Dubai - uključeno u cijenu

Doručak u hotelu. Danas ćemo istražiti začetke Emirata, Dubai u starom i tradicionalnom dijelu grada. Prošetat ćemo starom četvrti Bastakiom gdje se možete diviti starim kućama s tornjevima za vjetar. Tako su hladili kuće prije upotrebe klima uređaja. Tornjevi su hvatali vjetar i na taj način zračili prostorije kako bi ih hladili. Nakon toga zaustavit ćemo se u muzeju Fort Al Fahidi. U njemu je sačuvana gradska povijest kroz različite faze razvoja. Nakon toga tradicionalnim brodicama - Abrama prelazimo u novi dio grada. Povratak u hotel.

7. dan: DUBAI - slobodno ili fakultativni izlet
Nakon doručka možete iskoristiti dan za vlastito istraživanje Dubaia ili nam se pridružiti na fakultativnom izletu u Abu Dhabi (ukoliko neće biti restrikcija za ulazak u taj Emirat): U panoramskoj vožnji razgledati ćemo arhitektonska čuda ovog grada, a u nastavku odlazimo do veličanstvene džamije šeika Zayeda, jedne od najvećih džamija svijeta. U blizini se nalazi i poznata dugačka šetnica Corniche. Nastaviti ćemo do Heritage Villagea, muzeja uređenog kao tradicionalno selo u kojem ćete vidjeti nekadašnji način života na ovim prostorima. Potpuna suprotnost Heritage villageu je hotel Emirates Palace pored koje ćemo proći kasnije tijekom ture. Ovaj ultimativni spoj luksuza, najmodernije tehnologije i arapske arhitekture svjetski je poznat hotel u kojemu odsjedaju bogati i slavni.  Povratak u hotel. 

8. dan: LET ZA ZAGREB
Nakon doručka odlazak u zračnu luku i povratak za Zagreb.

FAKULTATIVNI IZLETI: Pustinjski safari (poludnevni izlet u popodnevnim satima) Izlet vam pruža mogućnost otkrivanja pustinje u nekoliko sati. Nakon uzbudljive vožnje po dinama, očekuje vas tradicionalna večer u kampu s lokalnim roštilj specijalitetima. Nakon večere opustite se uz "shishu" te uživajte u izvedbi trbušnog plesa, jahanjem na devama i drugim iznenađenjima. Povratak u hotel u večernjim satima. Dhow cruise s večerom (od 19 sati) Vožnja tradicionalnim arapskim brodom (Dhows) uz biffe večeru. Tijekom plovidbe uživat ćete u pogledu na noćnu panoramu Dubaija, njegove svjetleće nebodere uz lagani morski povjetarac. Povratak u hotel u večernjim satima.

Državljani Republike Hrvatske koji putuju u Dubai moraju imati kod sebe negativan rezultat PCR testa (na hrvatskom i engleskom). Putnik se mora podvrgnuti testiranju najkasnije 72 sata prije dolaska (vrijeme koje se računa je od trenutka uzimanja brisa, a ne od trenutka kada stignu rezultati). Po dolasku u Dubai obavezno dodatno testiranje. Djeca mlađa od 12 godina se ne moraju testirati.