PROSLAVA ili odmor za dušu na autentičnom imanju sa vlastitim BAZENOM & SAUNOM! Kuća za odmor Pool Village House u Breznici: 3 dana/ 2 noćenja za do 10 OSOBA i od samo 1999 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vikend ili tjednu ponudu i prepustite se slikovitoj ljepoti! Nadomak Zagrebu, na idealnoj lokaciji da se odmaknete od gradske strke... Ukoliko želite uveličati posebni događaj ili se družiti u krugu bliskih osoba, zaputite se u Breznicu! Kupon za ponudu vrijedi do 15.01.22.

Pool Village House nalazi se na imanju koje je 20-30 minuta vožnje udaljeno od Zagreba, na pola puta između Zagreba i Varaždina.

Dvorište broji 3000 m2 sa dva objekta, a ova kuća za odmor ima oko 180 m2 prostora. Kuća je rustikalna, nalazi se u zaseoku Šamci i omogućuje apsolutni mir i bijeg od svakodnevice! 

Posteljina i ručnici uključeni u cijenu!

• Pored vrhunskog smještajnog kapaciteta (4 spavaće sobe) na raspolaganju Vam je dnevni boravak i kuhinja s velikom blagavaonom pogodnom za proslave (kapaciteta 10+). Pri tome su još dvije kupaonice sa WC-om i jedan zasebni WC. Ima 2 Smart televizora (1 sa internetskom TV). Tu je i sezonski bazen (8x4) sa sunčalištem i beach bar-om, fitness soba sa saunom, game room sa bilijarem i stolnim nogometom, a u dvorištu je i malo dječije igralište.

Kuća ima uređenu okućnicu i vanjski prostor za sjedenje (oko 70 m2).

Imanje je blizu autoceste i stare ceste Zagreb-Varaždin te uređene motocross staze. U blizini je i šuma, a imanje se nalazi u prekrasnom krajoliku.

Moguća je nabavka svih domaćih namirnica od susjeda: salata, povrće, zimnica, prasetina, janjetina, brašno, jaja...

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail almir_karabegovic@hotmail.com ili na mobitel 099 461 66 05, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.