Najslađi festival na Kvarneru! Smart Travel vodi Vas na 1-dnevni izlet busom na ADVENT u OPATIJI & FESTIVAL ČOKOLADE... Zasladite se čokoladama i oduševite sjajnim lampicama, samo 139 kn/ osobi!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Festival ��okolade je najslađa opatijska manifestacija koja predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove... Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum: 04.12. - GARANTIRANO!, 05.12.2021.

PROGRAM PUTOVANJA:

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) u 06:45h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 07.00h prema OPATIJI. Slijedi ugodna vožnja kroz zeleno srce Hrvatske koje u zimskim mjesecima izgleda posebno idilično - Gorskog Kotara, sve do omiljenog okupljališta austrougarske aristokracije, Opatije. 

Po dolasku u Opatiju, očekuje Vas šetnja carskim gradom i upoznavanje ljepota Opatije (ŠETALIŠTE SLAVNIH - LUNGOMARE - CRKVA SV. JAKOVA - UMJETNIČKI PAVILJON JURAJ ŠPORER - HOTEL KVARNER - VILLA ANGIOLINA), a ostatak dana je slobodan za uživanje u čokoladnim delicijama. Preporučamo Vam posjet Kavani Continental i uživanje u njihovom čarobnom Choco svijetu, ali i u originalnim slasticama. Od ostalih događanja koja očekuju posjetitelje, izdvajamo: edukativne choco radionice, oslikavanje choco tetovažama, čokoladne radionice za najmlađe, Čokoladni paradoks, Božićni izlog Milenij Choco svijeta uz izradu Božićne slagalice i čokoladnog drvca,… 

Okupljanje grupe u 17:15 h, te polazak prema Zagrebu u 17:30 h. Slijedi ugodna vožnja prema Zagrebu, a planirani dolazak na mjesto polaska je u večernjim satima.

Festival čokolade je najslađa opatijska manifestacija koja u prvom vikendu prosinca, u sklopu projekta Zima u Opatiji, predstavlja najbolje domaće i međunarodne čokoladne brendove, ali ujedno i male specijalizirane proizvođače originalnih slastica od čokolade. Poznato je da ova omiljena poslastica potiče stvaranje tzv. hormona sreće, pa priuštite sebi i svojoj obitelji prekrasan dan na Kvarneru i uživanje u čokoladnim slasticama!