Nestvarna ljepota Julijskih Alpi uz 1-dnevni izlet busom sa Smart Travelom! Čarolija Belošepkih jezera u Italiji i Zelenaca te se oduševite jezerom Jasna u Sloveniji, za samo 229 kn/ osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite jedinstvenu ljepotu Julijskih Alpi: uživajte u čaroliji Belopeških jezera u Italiji i pogledu sa 1380 m/nv, oduševite se jezerom Jasna i posjetite popularno slovensko turističko odredište - Kranjsku goru… Kupon vrijedi isključivo za datum: 06.11.2021.- GARANTIRANO!

PROGRAM PUTOVANJA

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba u 05.20 sati. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, slijedi polazak prema Sloveniji u 05.35h. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju , uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, prema ITALIJI točnije prema LAGHI DI FUSINE (ili BELOPEŠKA JEZERA), koji se nalaze na granici Dolomita i Julijskih alpa.

Laghi di Fusine sastoje se od gornjeg i donjeg jezera (Lago Inferiore i Lago Superiore). Nalaze se na podnožju Mangarta, četvrtog najvišeg vrha Slovenije. Iz autobusa ćemo izaći na Donjem jezeru (Lago Inferiore), napraviti kratku pauzu za kavu i fotografiranje i uživanje u ljepoti prirode. Donje jezero okružuje gusta šuma, a tu se nalazi i šetnica koja će nas dovesti do Gornjeg jezera (Lago Superiore). Po dolasku na Gornje jezero (929 m/nv), kratko ćemo se zadržati za fotografiranje i uživanje u pogledu, a potom ćemo krenuti na pješačko-planinarsku stazu koja će nas dovesti do planinarskog doma Rifugio Luigi Zacchi (1380 m/nv). 

*NAPOMENA: planinarski dom je zatvoren do daljnjeg! 

Okupljanje grupe i povratak na Gornje jezero gdje ćemo se ukrcati u autobus i krenuti prema SLOVENIJI. Kratka vožnja prema JEZERU JASNA, umjetnom jezeru kojeg tvore dva manja jezera uz ušće potoka Velike i Male Pišnce. Kratko slobodno vrijeme za šetnju i fotografiranje pokraj brončanog kipa kozoroga. 

Okupljanje grupe i polazak prema Kranjskoj gori, omiljenoj destinaciji ljubitelja zimskih sportova. Slobodno vrijeme za kavu i kupnju suvenira. Okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.Okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Ugodna vožnja autobusom kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.