Idiličan odmor s obitelji ili prijateljima u srcu Gorskog kotara! Provedite 3 dana i 2 noćenja u kući za odmor House Mountain Region za do 6 osoba u Mrkopalju - za samo 899 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite jesenske dane u ljepotama čarobne prirode Gorskog kotara i odmoru u šarmantnoj kući za odmor House Mountain Region... Kupon se može iskoristiti do 10.12.2021.

House Mountain Region

Krenete li iz Hrvatskog primorja u unutrašnjost Hrvatske ili obrnuto, nalazite se u regiji koja Vam pruža ugodan odmor, obilazak kulturne i prirodne baštine.

Vrlo blizu mora čini regiju koja Vam u svako doba godine omogućuje mir, ljeti ugodnu svježinu, a zimi Vas ugošćuje u snježnoj idili kakvu pamtite samo sa starih razglednica. Prekrasna priroda... Zaboravite stres i uživajte u ljepšoj strani života...

House Mountain Region je kuća za odmor 4* sa dvije zasebne cjeline ukupnog kapaciteta za 6 osoba (dva apartmana, svaki kapaciteta 2+2). 

Ima 2 kupaonice, 2 kuhinje, 2 dnevna boravka, vrt s roštiljem i sjedećom garniturom, parking za tri automobila, Wi-Fi i TV x 2 sa stranim i domaćim kanalima.

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživosti, a ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA potvrda rezervacije putem 095 539 6342 ili mail mountain.region.croatia.kvarner@gmail.com!