Elegantni dizajn restorana OX Meet and Eat u centru Zadra i fantastična klopa za prste polizati... Počastite se sočnim BURGEROM ili BBQ rebarcima uz krumpiriće + umak + craft pivo, već od samo 75 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 20.12.2021. uz konzumaciju isključivo u restoranu!

RESTORAN OX
U Varošu, živahnoj zadarskoj četvrti poznatoj po tradicionalnim lokalnim festivalima koji kombiniraju glazbu i vrhunsku dalmatinsku hranu, okružen povijesnim spomenicima i arheološkim nalazištima, u blizini rive i Pozdrav suncu, tik uz Morske orgulje, restoran OX otvara svoj vrata i uvodi vas u potpuno drugačiji svijet. 

Savršen je kontrast okolnom okruženju sa svojim modernim, elegantnim i upečatljivim stilom. Intimna atmosfera upotpunjena lokalnim vinom i kulinarskim delicijama upravo je ono što vam treba za otkrivanje nove razine savršenstva tijekom odmora.

Odaberite jedan od nedoljivih menija:

 • Opcija 1): Burger po izboru + krumpirići + umak + Craft pivo (pivovara Brlog Zadar) Nepošlusna ili Plavuša 0.5!

 • Opcija 2):  BBQ Rebarca + krumpirići + umak + Craft pivo (pivovara Brlog Zadar) Neposlušna ili Plavuša 0.5!

Mesni specijaliteti iz domaćeg uzgoja i riba s Jadranskog mora, svježe povrće i ukusni deserti zadovoljit će svaki ukus i prigodno vas u daljnjem razgledavanju.

Adresa restorana: Restoran - OX - Meet and Eat, Stomorica 5, 23000 Zadar! Obavezna rezervacija dan ranije za restoran na br. tel.: +385 97 661 4087 uz KOD i ID kupona po primitku!