[NOĆ DALMACIJE] VIKEND u Termama Sveti Martin - 2 noćenja s polupansionom u Apartmanima, Dalmatinska večer uz nastup KLAPE Kampanel, kupanje u termomineralnim bazenima i animacija...

27 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dvoje djece do 11,99 g. na pomoćnom ležaju GRATIS! Počastite cijelu obitelj savršenim vikend odmorom s bogatim polupansionom i zabavom u subotu 20.11. kada Vas očekuje nastup klape Kampanel u restoranu Vučkovec! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 19.11.-21.11.2021.

U subotu 20.11. očekuje Vas nastup KLAPE KAMPANEL!

*NAPOMENA: za sam koncert Klape Kampanel potrebna je Covid POTVRDA (PCT uvjet) za sve osobe starije od 12 godina (sve cijepljene osobe i preboljele osobe, uz uvjet da nije prošlo više od 6 mjeseci); gosti koji nemaju Covid potvrde Hotel će u petak kod dolaska osigurati GRATIS BRZO TESTIRANJE i izdavanje Covid potvrde nakon rezultata testa (samo u slučaju da je test negativan)!

APARTMANSKO NASELJE TERME SVETI MARTIN predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. Na raspolaganju vam stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smještenih tik do pitome šume. Apartmani su opremljeni sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg ćete se osjećati kao kod kuće!

POLUPANSION: 2x zdravi i domaći buffet doručak s neograničenim pićem (kava, domaći sok, domaći čaj) + Međimurska večera 19.11. (buffet večera s bogatim izborom tradicionalnih i lokalnih specijaliteta) + Dalmatinska večer uz nastup klape Kampanel 20.11. (buffet večera u restoranu Vučkovec)!

THE TEMPLE OF LIFE bazenski kompleks bogat je termomineralnom vodom koja donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima. 

U ponudi Vas očekuje i neograničeno kupanje u The Temple of Life + noćno kupanje petkom i subotom do 24h!

Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode. Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!

Moderno uređen i luksuzan prostor WELLNESS OAZE nevjerojatne veličine od 1800 m2 pravo je mjesto za hedonističko uživanje i zdravlje uz suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen sa podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje, whirlpoolom, tuševima doživljaja uz tropsku kišu i hladnu maglu, ledenom spiljom i hladnim bunarom za rashlađivanje, tematizirani prostor za relaxaciju te refresh kutkom uz zdrave napitke i voće. Napomena: hotelski bazen je postao dio spa zone te nije uključen u cijenu, već ide uz dodatnu nadoplatu.

Upoznajte Međimurje, područje koje obiluje vrijednom kulturno-povijesnom baštinom, ali prije svega nenadmašnim prirodnim ljepotama. Osim što je polazišna točka za istraživanje brojnih prirodnih i kulturnih ljepota regije, Resort nudi i jedinstveno iskustvo unutar svoja 4 brežuljka.

Brežuljci u kojima su smještene Terme Sveti Martin idealni su za trekking i hiking, a ako imate sreće možete upoznati i neke lokalne ljude koji će vam prikazati kako se ovdje zapravo živi. Trim staza koja se prostire kroz šumu spaja Hotel i termalno kupalište. Idealna je za jutarnje razgibavanje, sportske pripreme sportaša svih kategorija ili šetače željne svježeg zraka. Elementi su prilagođeni svim uzrastima i sadrže info table na kojima su slikovno i tekstulano opisane vježbe.