Energetsko buđenje u Splitu! Oaza luksuza Hotela Atrium 5*- 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom (bogati doručak + ručak ili večera u 3 slijeda) + Wellness&Spa + bazen, sve za 2 osobe i samo 1878 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Split je grad posebne atmosfere i duha. Onaj tko ga jednom posjeti, uvijek će mu se vraćati i veseliti kao najboljem prijatelju! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 30.12.21. i od 03.01.22. do 28.02.22.

Prava oaza luksuza i udobnosti!

Smješten u samom srcu Dalmacije, s očaravajućom obalom Jadranskog mora, Atrium Hotel je prava oaza luksuza i udobnosti. Izgrađen na temeljima antičkog Splita, samo 15 minuta hoda od UNESCO-ve Dioklecijanove palače i živahnog epicentra Splita, Atrium Hotel je osmišljen kako bi upotpunio sve vaše potrebe prilikom boravka tijekom cijele godine.

O HOTELU

Izgrađen na temeljima drevnog grada Splita, pored nalazišta Dioklecijanovog ljetnikovca, Atrium Hotel otvorio je za svoje goste vrata ove rimske zgrade na 7 katova u 2007. godini. 

Ponuda uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u standard ili superior sobi (ovisno o raspoloživosti) + 2 bogata buffet doručka u restoranu Cardo + 2x ručak ili večera u 3 slijeda + ulaz u wellness & spa i korištenje unutarnjeg bazena, finske saune, turske kupelji, teretane i relax zone + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.

Atrium Hotel smješten je u uzbudljivom ambijentu u kojem jedinstvena i bogata povijesna baština i očaravajuće Jadransko more susreće moderan, luksuzan i urban život Splita – samo 15 minuta hoda od epicentra grada, Dioklecijanove palače pod zaštitom UNESCO-a te u neposrednoj blizini muzeja, galerija, trgovina, utvrda i plaže Bačvice. Zračna luka Split nalazi se na 25 minuta vožnje od hotela.
Prostrani i luksuzni apartmani i sobe, 24-satna posluga u sobu, sve potrebne pogodnosti hotela, izuzetna usluga kao i očaravajuće aktivnosti na otvorenom čekaju samo na vas.

Bilo da ste ovdje poslovno ili zbog užitka, savršen spoj gostoljubivosti i standarda pet zvjezdica učinit će Vaš boravak kod nas izuzetnim doživljajem.
Otkrijte skrivene ljepote Jadranske obale i grada Splita u udobnosti i stilu Atrium Hotela.

Djeca do 5 godina gratis u krevetu s roditeljima!

SOBE & APARTMANI

126 sobe i 3 VIP apartmana u Atrium Hotelu su moderno i luksuzno uređene s podovima prekrivenim sagom i jedinstvenog dizajna, nudeći najviše standarde komfora. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu opremljenu ogrtačima, ručnicima, papučama i toaletnim potrepštinama, sef, privatni balkon, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, flat screen TV i IDD telefon. Istražite naše sobe, izaberite koja se savršeno uklapa u vaš stil i osjećajte se kao kod kuće.

Standard soba
Veličina standard sobe je 32m2, a gosti mogu birati udobnost king-size ili bračnog
kreveta. Sve standardne sobe su klimatizirane s SAT TV-om ravnog ekrana, telefonom, mini barom i aparatom za kavu / čaj i sefom. Vlastita kupaonica s kadom nudi vrhunske toaletne potrepštine, ogrtač, besplatne papuče, ručnike i sušilo za kosu. Standard soba također nudi poslugu u sobu, uslugu pranja rublja i mogućnosti za osobe s invaliditetom, te mogućnost dječjeg krevetića. Sve sobe su pet-friendly i uključuju stol u sobi, besplatno korištenje unutarnjeg bazena, besplatno korištenje saune i fitnessa te besplatan WI-FI.

Serenity SPA & Wellness
Opustite svoje tijelo i um u prostranom Serenity SPA & Wellness centru – sa zatvorenim bazenom, finskom saunom, turskom kupelji, tretmanima masaže lica i tijela, kao i novo opremljenom fitness centru. Opuštajuća atmosfera, stručno osoblje i luksuzni sadržaji našeg Wellness & Spa centra su idealni za apsolutnu relaksaciju i energetsko buđenje.

Dodatna pogodnost: 15% popusta na SPA tretmane uz minimalnu potrošnju od 250 kn!

Dobro došli u Serenity SPA & Wellness – pravu oazu mira i opuštanja
Smješten na -1 razini Atrium Hotela, Spa & Wellness centar nudi našim gostima korištenje unutarnjeg bazena, finsku saunu, tursku kupelj, tretmane i masaže lica i tijela, kao i novo opremljen fitness centar. Naš tim stručnjaka pobrinut će se da dobijete neke od najboljih tretmana lica i tijela u Hrvatskoj, koristeći samo najbolje proizvode koji rade u sinergiji s prirodom. Uživajte u opuštajućoj atmosferi, uz stručno osoblje i luksuzne pogodnosti Serenity SPA & Wellness. Osvježite se. Ponovno se pokrenite. Wellness prostor koristi se u skladu s preporukama HZJZ!

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona putem maila reservations@safirhoteli.hr te e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail reservations@safirhoteli.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona.