Nešto sasvim drukčije u slovenskim Zrečama... LUKSUZNA jesen u Hotelu pod Roglo*** na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom u SOBI s JACUZZIJEM + 1 l domaćeg Kovaškeg piva, sve za 2 osobe...

GRATIS PARKING! Neodoljivi paket uključuje vodeni krevet... Djeca do 10 godina gratis u krevetu s roditeljima! Kupon se može koristiti do 20.12.21. osim ponedjeljak i utorak kad je hotel zatvoren!

Hotel pod Roglo 3*

Pobjegnite od svakodnevne rutine i opustite se u Hotelu pod Roglo koji je okružen predivnim prirodnim ljepotama! Hotel je smještena na izvrsnoj lokaciji i nudi vam odmor kakav želite. Okružen je planinama tako da rekreacije neće izostati.

Hotel je opremljen modernom tehnologijom i ima sve kako bi vaš boravak bio potpun: kupaonica (tuš ili kada), sef, ormar, TV, sušilo za kosu, ručnici, papuče. 

Ono što ovaj hotel čini posebnim je ponuda pivske kupke koja će vas maksimalno opustiti. Pivska kupka postala je jedna od najtraženijih metoda opuštanja u kojoj se koriste samo prirodni sastojci. Kupka sadrži odabrane sorte hmelja, kvasa i slada koje hrane i omekšavaju kožu. Uključuje opuštanje u u velikim hrastovim kupkama te neograničenu degustaciju Kovaškog piva. 

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 noćenja na bazi polupansiona (doručak i služena večera u 3 slijeda), u luksuznoj sobi s vodenim krevetom i whirlpool-om + 1 l domaćeg Kovaškeg piva za ponijeti doma + besplatan parking + besplatan wi-fi, sve za 2 osobe.

Zašto je pivska kupka dobra? - dobrotvorni učinak za kožu, obnavlja kožu i kosu, poboljšava oštećene stanice kože, sprječava oksidacijsko oštećenje stanica, lipida i DNA, smanjuje bore i akne zbog ječma, hidratizira kožu zbog kvasca i vitamina.

Terme Zreče udaljene su samo 3 km od hotela, a pružit će vam bijeg od svakodnevice. Bazeni u termama protežu se na čak 1600 m2, na raspolaganju su vam bazeni s termalnom vodom, hidromasažni bazeni te dječji bazen.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera termina sa hotelom! ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna rezervacija termina putem e-maila info@hotelpodroglo.com ili broja +386 3 757 68 00, sa imenom i KOD-om i ID-em kupona po primitku.

Opustite se u ljekovitoj akratotermalnoj vodi bogatoj kalcijem, magnezijem i hidrogenkarbonatom. U bazenima možete uživati u svako doba godine: prepustite se blagotvornoj moći vode koja će zahvaljujući svojim ljekovitim čimbenicima s dokazanim učincima rehabilitirali vaše tijelo. 

Za još više opuštanja i revitalizacije, posjetite Wellness centar u Termama Zreče (korištenje uz nadoplatu) koji u ugodnoj atmosferi pruža izvrsne tretmane za jačanje i opuštanje, postizanje dobrog osjećaja te održavanje zdravlja i energije. 

*Wellness prostor se koristi u skladu s epidemiološkim preporukama!