NOVO! Riješite problem akni i pigmentacijskih mrlja! OSJEČANKE počastite se MIKRODERMOABRAZIJOM + kiseline ili MICRONEEDLINEG dermapenom + serumi u Salonu Aleksis uz 50% popusta!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 400 kn
Ušteda 50%
Cijena 199 kn
Uštedi još 10 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Najjbolji tretmani koji Vam donose "Novu Kožu " - bez bora, mrljica, sivog tena! Kupon vrijedi do 18.12.2021.

Mikrodermoabrazija odstranjuje površinski sloj kože bez neželjenih učinaka. Tijekom tretmana uklanja se mrtvi sloj kože, te se istodobno stimuliraju fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena. 

Rezultat je sjajna, svježa i glatka koža sa manje izraženim pigmentnim promjenama i borama! Dijamantna mikrodermoabrazija koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji se želi tretirati, ali i cilju koji se želi postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Microneedling je jedan od najučinkovitijih tretmana za njegu i regeneraciju kože.

Radi na principu mikroiglica pomoću kojih se na površini kože naprave sitna mikrooštećenja čime se stimulira prirodna proizvodnja kolagena. Ovim tretmanom se popravljaju površinske nesavršenosti kože, fine linije, bore, površinski ožiljci, koža postaje zaglađena.Tretman povećava oksigenaciju i prokrvljenost kože te omogućuje dublje prodiranje specifičnih seruma koji su namijenjeni rješavanju određenog problema.