30.12. Sinovi Ravnice, 31.12. Jole s bandom i uz svwcanu večeru!!! Spektakularan doček Nove godine u obnovljenom Imperial Park Hotelu 3* s novim vanjskim bazenom! Dijete do 3,99 godina (bez ležaja) GRATIS! U ponudi uključeni i dječji doček Nove godine i dadilja koja će cijelu noć paziti na vaše mališane! Kupon vrijedi od 30.12.2021. do 02.01.2022.

U ponudi uključeni prezentiranje domaćih proizvoda uz klapu u Aperitiv baru (17:30-19:00h) i svečana večera u restoranu (19h) uz koncert SINOVI RAVNICE 30.12. (21:00h) + Warm Up na Aperitiv baru (19h) i svečana večera uz koncert JOLE 31.12. (20h) + Warm Up na Aperitiv baru (19h) i svečana večera reprize Nove godine uz bend 01.01. (20h)

U ponudi Vas očekuje i svakodnevna dječja animacija + dječji doček Nove godine 31.12. + dadilja koja će cijelu noć paziti na djecu u spavaonici!

IMPERIAL PARK HOTEL 3* smješten je na obali turističkog grada Vodica, u neposrednoj blizini šljunčane plaže i pažljivo uređenog mediteranskog parka. 

Hotel je kategoriziran s tri zvjezdice i ispunjava sve uvjete za idiličan odmor i opuštanje u svakoj prilici, bilo da ste na kraćem ili dužem odmoru, ili tek u prolazu.

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à la carte restoran, aperitiv bar, TV sala, a posjetiteljima su na raspolaganju i razni sportski, rekreacijski i zabavni sadržaji.

Vanjski sportski tereni i fitness prostorija (tenis, boćanje) i zabavna soba - bilijar, stolni tenis, pikado, karte! 
Mogućnost organizacije izleta i razgledavanja znamenitosti po promotivnoj cijeni!

Vodice predstavljaju popularnu turističku destinaciju na Sjevernom Jadranu poznatu po raznolikoj turističkoj ponudi i noćnom životu. Smještene 11 km sjeverozapadno od Šibenika, Vodice broje 10.000 stanovnika i idealno su mjesto za odmor jer svatko može pronaći nešto za sebe.

Bogata povijest kraja, prekrasne plaže s kristalno čistim morem, blizina otoka Prvić i Zlarin te nacionalnih parkova samo su neki od mnogobrojnih razloga zašto su Vodice idealno mjesto za savršen odmor.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti i predrezervacija sobe, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna i sama potvrda rezervacije uz KOD i ID kupona na mail groups@rivijera.hr ili broj 022 454 437!