[EKSKLUZIVNO] Iz udobnosti doma riješite se neželjenih dlačica! Inovativni UREĐAJ Silky Care Pro - laserski epilator za TRAJNO uklanjanje dlačica + uključena DOSTAVA + garancija, samo 1449 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dostava je uključena u cijenu! Garancija 12 mjeseci! Na području Splita i okolice (Trogir, Kaštela, Solin, Omiš...) dostava istog dana lokalnim preuzimanjem (uređaj na adresu), paket bi trebao stići kroz najviše 24-48h od trenutka narudžbe na području cijele RH! Kupon vrijedi do 20.12.2021.

IPL LASER
Rađen po najvišim standardima kako bi izdržao dugotrajan rad. Napravljen za profesionalnu i privatnu upotrebu. Sa svojih 1 milion okidanja omogućava gotovo doživotno zadovoljstvo korištenja.

SILKY CARE - LASERSKI EPILATOR ZA UKLANJANJE DLAČICA • 1.000.000 okidanja lasera • 5 jačina rada (pogodan za sve vrste kože i za sve dijelove tijela) • Quartz umjesto stakla (omogućava bolje efekte te time i veće zadovoljstvo korisnicima, a ujedno je i zdravstveno sigurniji materijal) • privlačan dizajn sa lijepim pakiranjem !

UPOZNAJTE SE S INOVATIVNIM PROIZVODOM
Najsigurniji laserski epilator na tržištu s gotovo neograničenim brojem okidanja lasera. Za razliku standardnih uređaja koji Vam mogu služiti do 3 godine korištenja, naš laser zbog velikog broja okidanja možete koristiti preko 10 godina bez razmišljanja. Sustav Silky Care koristi inovativnu tehnologiju koja se temelji na svjetlosti IPL (Intense Pulsed Light), koja prekida ciklus ponovnog rasta dlačica. Fini svjetlosni impulsi nakon nekoliko postupaka sprječavaju korijene dlačica da opet rastu. Oprema tvrtke Silky Care proizvoda izvedena je iz profesionalne IPL tehnologije i omogućuje jednostavno i učinkovito korištenje iz udobnosti.

PROVJERENA UČINKOVITOST NA SVIM TIPOVIMA KOŽE
Objektivno istraživanje je pokazalo znatno smanjenje dlačica nakon samo tri ili četiri postupka u dva tjedna, a nakon korištenja kože je bila mekana, glatka i bez dlačica. Sustav Silky Care učinkovito, jednostavno i sigurno utječe na različite tipove dlačica i kože. Uređaj je efektivan na dlačicama koje su prirodno tamno plave, smeđe ili crne boje, te na tonu kože koji je svijetli ili svjetlo smeđi.

PRILAGODITE JAČINU SVOJOJ KOŽI
Silky Care Premium pruža 5 stupnjeva snage i omogućuje jednostavan izbor pravog senzora Smart Skin. Senzor SmartSkin će vam u svakom trenutku osigurati pravi izbor za vaš tip kože. Silky Care Premium predstavlja vrhunac istraživanja i razvoja u suradnji s vodećim dermatolozima.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail orgadria@gmail.com / info@silky-care.com ili +385 99 775 1125 s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave!