Doživite istarsko blago - TARTUFE! Hotel Fontana u Buzetu poziva Vas na DANE TARTUFA: 2 dana/ 1 noćenje s doručkom + večera u 3 slijeda od tartufa & čaša vina, sve za 2 osobe i samo 649 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tradicionalni okusi Istre u modernom ruhu gastronomije! Posjetite Buzet - grad tartufa i uživajte u tartufima te gastro ponudi! Kupon vrijedi za 2 osobe do 28.11.2021.

Hotel Fontana***
Podno starog grada Buzeta, u samom centru smjestio se Hotel Fontana***.
Moderan, novo uređen i lako dostupan hotel, idealan za sve koji žele istraživati Buzeštinu i Istru. Zadovoljiti će profesionalne sportaše ali i amatere, poslovne ljude, organizatore team buildinga, evenata i vjenčanja, ljubitelje tartufa, istarskih delicija i vina. 

Ponuda uključuje: 1x noćenje s doručkom u standard sobi + 2x večera u 3 slijeda (plata sir s tartufima i istarske kobasice,domaći ravioli s pršutom i tartufima, kolač s medom i tartufima) + 2x čaša vina (0,1) uz večeru.

Ljubazno osoblje hotela potrudit će se učiniti Vaš boravak ugodnim i nezaboravnim.

RESTORAN
Prateći trendove u kuharstvu i ugostiteljstvu, u sklopu hotela nalazi se hotelski te à la carte restoran u kojem se poslužuju delicije istarske kuhinje s naglaskom na jela od tartufa koja se vrhunski sljubljuju sa biranim istarskim vinima.
Sala restorana s terasom ima 100 sjedećih mjesta. Prostor je idealan za organizaciju privatnih i poslovnih ručkova, svečanih večera, vjenčanja, banketa i manjih seminara.

Termini boravka: 05. - 07. 11., 12. - 14. 11., 19. - 21. 11. i 26. - 28. 11. 2021.