JESENSKE ili ZIMSKE radosti na Jahorini! U hladnim danima uživajte uz Farus Travel: 3 dana/ 2 noćenja na bazi bogatog doručka u Pansionu iznad ski staze, sve za 2 osobe i samo 672 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Luksuz u opuštenom ambijentu na Jahorini! Kupon vrijedi isključivo za termin do 26.12.2021.

Pansion se nalazi u naselju Šator koji se nalaze izad ski staze Poljice. 

Udaljen je 200m od ski staze. Restoran i trgovina su udaljeni 100 m. Objekt ima dvokrevente, trokrevetne i četverokrevetne sobe.

Kućni ljubimci su DOZVOLJENI!

O JAHORINI

Na skijaškim stazama, koje su ukupne dužine 35 km, mogu uživati i početnici, ali i vrhunski skijaši. A za ljubitelje nordijskog skijanja, pripremljeno je 10 km nordijskih staza na Dvorištima. Najmlađim skijašima posvećeno je i najviše pažnje i za njih je pripremljen Ski vrtić Poljice i Ski poligon Bistrica u kojim mogu napraviti svoje prve skijaške korake.

Olimpijski centar Jahorina se može pohvaliti najsuvremenijim  žičarama za prijevoz  korisnika, koje su ukupnog kapaciteta 13000 skijaša na sat i obuhvaćaju tri šestosjeda, dva dvosjeda, četiri ski lifta.Jahorina je olimpijska ljepotica koja je zime 1984. nesebično ugostila sve ljubitelje zimskih olimpijskih sportova. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1.916 m nadmorske visine. Ljeti je prekrivena gustom zelenom travom, a zimi i do 3 m visokim snijegom. Dođite na Jahorinu... zabave neće nedostajati!!!

Prije kupnje kupona potvrda slobodnog termina sa Farusom! Dodatne informacije zatražite u agenciji.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda termina na br.tel.: +385 91 565 18 49 ili +385 95 900 92 81 ili e-mail: farus_travel@yahoo.com, uz KOD i ID kupona po primitku.