Besprijekorno lice uz reonomiranu aOra Beauty Louge Zagreb & tretman lica: Youthful glowy skin - hidrodermoabrazija + UZV špatula, masaža čekićem i njega lica uz 80% POPUSTA... samo 120 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se może iskoristiti do 28.12.2021.

YOUTHFUL GLOWY SKIN: • tretman se preporuća starijima od 18 godina • tretman pogodan za njegu mladenačke problematične kože sklone upalama i nepravilnostima • tretman se izvodi s Obey Your Body Mineraux linijom proizvoda na bazi minerala iz mrtvog mora i antioksidansa.

aOra Beauty Lounge

Gdje možete iskusiti spektar različitih tretmana za ljepotu lica temeljenih na metodama vodećih stručnjaka za njegu kože. Linije proizvoda i tehnološka oprema koju upotrebljavamo smatraju se vrhunskom kvalitetom u području kozmetike za ljepotu.


Koncept Aora Beauty Lounge tretmana temelji se na desetljećima iskustva i istraživanjima u modernim farmaceutskim laboratorijima specijaliziranim u proizvodnji proizvoda i tehnologije za njegu kože. Kako smo i do sada uvijek uzimali u obzir jedinstvenost naših klijenata i različite potrebe u njegovanju kože, pripremili smo razne kombinacije tretmana koji uključuju: organske proizvode, neinvazivnu mezoterapiju, aktivne formule, proizvode koji sadrže minerale Mrtvog mora te inovativnu tehnologiju.

Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 30 % na jedan proizvod vrhunske kozmetike https://aora.hr/