[17.-19.12.] ADVENT u Termama Sveti Martin! 2 polupansiona u Apartmanima, termomineralni bazeni, otvorenje Adventa i prekrasnog KLIZALIŠTA uz koncert NENE BELANA i bogati program - sve za 2 osobe!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite cijelu obitelj savršenim vikend odmorom s bogatim polupansionom i zabavom povodom ADVENTA! Dvoje djece do 11,99 g. na pomoćnom ležaju GRATIS! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 17.12.-19.12.2021.

U petak 17.12. očekuje Vas veliko otvorenje ADVENTA i klizališta uz koncert NENE BELANA!
U subotu 18.12. - živa glazba i bogati program!

APARTMANSKO NASELJE TERME SVETI MARTIN predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor, cijelo društvo ili odlazak na odmor s kućnim ljubimcem. Na raspolaganju vam stoji 69 standard (za 2 do 3 osobe) i 29 family (za 4 do 5 osoba) apartmana smještenih tik do pitome šume.

Apartmani su opremljeni sadržajima koje posjeduje svaki dom, a ugodan i topao interijer razlog je zbog kojeg ćete se osjećati kao kod kuće!

POLUPANSION: 2x zdravi i domaći buffet doručak s neograničenim pićem (kava, domaći sok, domaći čaj) + 2x buffet večera s bogatim izborom tradicionalnih i lokalnih specijaliteta / Međimurska večera 17.12.!

THE TEMPLE OF LIFE bazenski kompleks bogat je termomineralnom vodom koja donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima. 

U ponudi Vas očekuje i neograničeno kupanje u The Temple of Life + noćno kupanje petkom i subotom do 24h!

Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode. Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!

Moderno uređen i luksuzan prostor WELLNESS OAZE nevjerojatne veličine od 1800 m2 pravo je mjesto za hedonističko uživanje i zdravlje uz suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen sa podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje, whirlpoolom, tuševima doživljaja uz tropsku kišu i hladnu maglu, ledenom spiljom i hladnim bunarom za rashlađivanje, tematizirani prostor za relaxaciju te refresh kutkom uz zdrave napitke i voće. Napomena: hotelski bazen je postao dio spa zone te nije uključen u cijenu, već ide uz dodatnu nadoplatu.

U cijenu uključene i ulaznice za klizalište u sklopu Adventa u Termama Sveti Martin (1x po osobi)!

Upoznajte Međimurje, područje koje obiluje vrijednom kulturno-povijesnom baštinom, ali prije svega nenadmašnim prirodnim ljepotama. Osim što je polazišna točka za istraživanje brojnih prirodnih i kulturnih ljepota regije, Resort nudi i jedinstveno iskustvo unutar svoja 4 brežuljka.