Za dobar početak dana pobrinite se za zdravi obrok! Uz vrhunski Heritage Hotel Fermai u Splitu započnite jutro uz BOGATI BUFFET DORUČAK u luksuznom ambijentu i za SAMO 59 kn/ osobi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najvažniji obrok u danu koji će Vas pružiti dovoljno energije da uživate u čarima Splita! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 20.12.21.

HERITAGE HOTEL FERMAI

Dopustite da Vam predstavimo našu mirnu oazu u užurbanom srcu Splita. Udaljeni smo tek nekoliko koraka od vreve srca grada-Dioklecijanove palače koja je zbog svoje magične ljepote dio UNESCO popisa svjetske baštine. 

Stoljetna zgrada koja je istinski biser secesijske umjetnosti, remek djelo je arhitekta Petra Senjanovića koji je Splitu donio dašak prepoznatljive bečke secesije. Zahvaljujući arheološkim iskapanjima, u temeljima zgrade pronađeni su artefakti koji svjedoče o postojanju organiziranog urbanog života u Splitu prije izgradnje same Dioklecijanove palače. 

RESTORAN & BAR
Naš kreativni kulinarski tim inzistira na lokalnim namirnicama kako bismo Vam ponudili što autentičniji gastro doživljaj. Prateći svjetske gastronomske trendove, ispunjavamo različite prehrambene potrebe naših gostiju te nudimo vegetarijanska, veganska i bezglutenska jela. 

Doručak se služi od 7 do 12 h!

Naši vrijedni kuhari uvijek oduševe nekom novom idejom, nekim novim receptom.

Rezervaciju doručka potrebno je izvršiti ODMAH po primitku kupona mailom na welcome@hotelfermai.com uz predočenje koda kupona.