Jesenski predah u SPLITU! Odmorite se i opustite uz 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s doručkom ili polupansionom za 2 osobe u Hotelu Pax 3* nadomak staroga grada i predivne pješčane plaže...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

"Mir usred gradske vreve" moto je šarmantnog splitskog hotela Pax 3* koji će Vam pružiti sve potrebno za potpuni odmor i uživanje ove jeseni... Kupon vrijedi do 20.12.2021.

HOTEL PAX 3* je usmjeren na zdravi stil života. Nalazimo se tik do povijesne jezgre Splita i samo par minuta nas dijeli od plaže Trstenik i plaže Bačvice te mnogih znamenitosti. Hotel sadrži teretanu, kao i predivnu baštu okruženu maslinama. 

U opciji polupansiona uključeni su doručak i večera (izbor glavnog jela i deserta iz hotelskog menija)!

Ime "Pax" smo izabrali iz latinskog jezika - ono znači mir, te odašilje jasnu poruku, a to je mirno okruženje te vrata otvorena svima. Od ljetnih turista do poslovnih ljudi i  osoba koje posjećuju svoje voljene na liječenju u KBC-u, sve do hodočasnika i zdravstvenog turizma.

Dodatne pogodnosti za kupce: besplatno korištenje teretane + besplatni parking + besplatni Wi-Fi!

Unutar hotela se također nalazi i prostrana konferencijska dvorana za sastanke i razne namjene, a naše tiho okruženje savršeno je za poslovna putovanja, kao i van-sezonske posjete sajmovima i ostalim događanjima. Naš cilj je cjelogodišnji kvalitetni smještaj u Splitu.

Od tradicionalne ribe i mesa, preko suncem obasjanog povrća i voća, naša jela uzimaju ponajbolje od svega. Ekstra djevičansko ulje je zaštitni znak zdravlja i u širokoj je uporabi. Uzimamo u obzir želje i ukuse svih naših gostiju te pružamo mogućnost klasičnih, vegetarijanskih ili pak veganskih jela. To podrazumijeva i uslugu doručka koja je bogata i prilagodljiva, uz šriok asortiman hrane, namirnica i pića, te voća svježeg voća. Usto, doručak se poslužuje u odnosu na vaš dolazak i odlazak. Zadovoljstvo naših gostiju je na prvom mjestu, i to odražavamo u svim aspektima našeg hotela, a restoran je jedan od najbitnijih faktora za takvo iskustvo boravljenja.

Prostrane bašte i lože su pravljenje za razne vremenske uvjete, pa ćete tako pronaći i vanjske i unutarnje lože. Stilski dizajnirani unutarnji prostori koji nude privatnost, ili pak otvoreni koncept bašte - izbor je na Vama. Vanjski područje je otvoreni tip lože okružen predivnim vrtom sa stablima maslina, omogućujući al fresco objed na svježem zraku Jadrana. Blage primjese morske soli potiču Vam osjetila i nadopunjuju autentično iskustvo. Uz ovakvu atmosferu uistinu imate razloga ostati u hotelu na ručku ili večeri.

Prije kupnje OBAVEZNA provjera slobodnih termina i smještaja sa Hotelom! ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije termina i smještaja na e-mail info@hotelpaxsplit.com ili broj +385 (0)21 280 887 uz KOD i ID kupona!

Hotel Pax nije u samom centru povijesne jezgre, i s dobrim razlogom. Split vrvi životom do točke ogromnih prometnih zastoja, te ne dopušta ni trenutak mira i tišine. Zato smo pomno odabrali lokaciju koja je na par minuta od centra, a opet pruža mirnije, opuštenije odsjedanje. I pronašli smo ga u omiljenom dijelu grad Splita, prema nezavisnim recenzijama gostiju.