BOŽIĆ U PODRAVINI - uživajte u blagdanskim danima uz 2 ili 3 polupansiona, svečani božićni ručak, odlazak na polnoćku, blagdanske kolačiće, bazen i SPA u Hotelu Picok 4*, a sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovo najljepše doba godine provedite u ugodnom ambijentu Hotela Picok 4*, uživajte u podravskim specijalitetima i opustite se u spa & wellness centru, a blagdanski ugođaj dočarat će arome toplih napitaka i mirisi finih božićnih kolača... Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, od 23.12. do 28.12.2021.

U ponudi Vas očekuju i: butelja kvalitetnog podravskog vina, voće u sobi na dan dolaska, piće, blagdanski kolačići i raznoliki čajevi dobrodošlice, odlazak na polnoćku te svečani ručak na Božić!

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i korištenje hotelskog bazena i SPA centra!

U hotelu se nalazi moderno opremljen WELLNESS i SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi! Bazen, saune i wellness usluge se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

Dodatne pogodnosti: posebni wellnes aranžmani i 20% popusta na cijene usluga SpaBody i SpaBeauty!

Na prvi pogled osvojit će Vas i ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

Očekuje Vas i 10% popusta na a la carte jela u restoranu Đurđevačka Iža u sklopu Hotela!

Uz dodatnu nadoplatu zabavite se na klizanju na gradskom klizalištu u blizini hotela, pogledajte žive jaslice, razgledajte galeriju Stari grad ili etno selo s devama... Usto, preporučamo izlet u Križnicu, Koprivnicu ili Bjelovar na adventski sajam!