Uživanje u jesenskom ruhu Sarajeva - 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/2 noćenja s bogatim buffet doručkom u Hotelu Platinum 4* za 2 osobe, već od samo 427 kn! Dijete do 5 godina GRATIS!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatne pogodnosti: GRATIS topli napitci u lounge Sali na zadnjem katu hotela nakon + drugi dan boravka obilazak Sarajeva pješice u pratnji licenciranog vodiča u trajanju 2 h! Kupon vrijedi do 25.12.2021.

BORAVIŠNA pristojba i OSIGURANJE UKLJUČENI u cijenu!

HOTEL PLATINUM se nalazi u središtu Sarajeva, u neposrednoj blizini povijesne jezgre grada i na pješačkoj udaljenosti od kulturnih, umjetničkih, poslovnih, turističkih i gastronomskih atrakcija i lokaliteta. 

Hotel nudi 12 soba koje su potpuno prilagođene potrebama poslovnog putnika. Ugodan ambijent doručka i aperitivskog kluba je na raspolaganju za opuštanje. 

U slučaju da dolazite sa vlastitim automobilom, hotel ima osigurana parkirna mjesta. Elegantnost i diskretni luksuz uz izuzetnu udobnost, pružit će vam poseban osjećaj topline i intimnosti, čineći hotelom mjesto za odmor i užitak.

U ponudi Vas očekuju i piće dobrodošlice + kava/čaj gratis u sobi + korištenje sefa u sobi + gratis parking (potrebna prethodna rezervacija) + gratis topli napitci u lounge Sali na zadnjem katu hotela nakon 12 h + drugi dan boravka obilazak Sarajeva pješice u pratnji licenciranog vodiča u trajanju 2 h (potrebna prethodna najava)!

Svijetlom ispunjena soba sa pogledom na grad. Dizajnirana za zadovoljstvo gostiju koji se žele opustiti i odmoriti.