NOVA GODINA u Hotelu Zora u PRIMOŠTENU - 4 dana/3 noćenja s polupansionom, svečana večera za doček i repriza dočeka uz glazbu uživo, opuštanje uz bazen s grijanom vodom i saunu, sve za 2 osobe!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Zora smješten je 500 m od centra Primoštena i udaljen 50 m od mora... Dijete do 12 godina gratis na pomoćnom ležaju! Kupon vrijedi od 30.12.21. do 02.01.22.

Cijena uključuje i: svečana večera + doček Nove Godine + repriza dočeka uz glazbu uživo + korištenje bazena s grijanom vodom, saune i fitnessa + animacijski program za djecu i odrasle + produženi doručak do 12 h 01.01.2022.!

Uputite li se u slikoviti Primošten radi kupanja, sunčanja, igranja s djecom, ili rekreacije na svježem, morskom zraku, u HOTELU ZORA naći ćete sve potrebno za savršen odmor. Gostima koji vole aktivniji odmor na raspolaganju su: ronjenje, tereni za tenis, odbojku, nogomet i košarku, mini golf, stolni tenis, fitness, wellness boutique.

U ponudi izaberite smještaj u Comfort 3* ili Premier Club 4* sobi!

• Comfort dvokrevetna soba (s mogućnošću dodatnoga ležaja i dječjega krevetića na upit, uz dodatnu nadoplatu): kada ili tuš, SAT TV, balkon ili terasa, klima-uređaj i grijanje, sušilo za kosu. Na recepciji je moguće unajmiti sef i hladnjak.

• Premier club dvokrevetna soba: smještena na morskoj strani; dio soba ima francuski balkon te su prostranije i pružaju mogućnost smještaja dodatnoga ležaja ili dječjega krevetića. Sadržaj: kada ili tuš, telefon, satelitska televizija, balkon ili terasa, klima uređaj i grijanje, sušilo za kosu.

Prepustite se užitku u našem bazenu s pomičnom kupolom. Grijana voda i jedinstvena pozicija s pogledom na otvoreno more i Primošten, pružaju gostu nezaboravan doživljaj i stvaraju ugođaj prave oaze za opuštanje. Pronađite vremena i za masaže.

Očekuje Vas i 20% popusta na wellness tretmane!