Dobrodošli u Hotel Holiday 4*, olimpijski duh Sarajeva u 21. stoljeću - 5 dana/4 noćenja s doručkom, večera dobrodošlice, bazen, saune, fitness, transfer na Bjelašnicu/Jahorinu... sve za 2 osobe!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba, osiguranje i parking također uključeni u cijenu! Kupon vrijedi do 31.01.2022.; ne vrijedi za 27.12.2021.- 03.01.2022.

Hotel Holiday 4* je projektirao proslavljeni bosanski arhitekt Ivan Štraus u periodu 1982.-1983. te je isti otvoren za XIV Zimske olimpijske igre Sarajevo 1984. godine i od tada je, kao svjedok novije povijesti Bosne i Hercegovine, postao nezaobilazno mjesto za poslovne putnike i turiste.

Prostoran i komforan, modernog interijera sa intimnom atmosferom, Hotel Holiday se prostire na deset etaža sa ukupno 380 ugodno opremljenih smještajnih jedinica, od kojih su 364 sobe i 16 apartmana. Sve hotelske sobe su klimatizirane sa TV i mini barom, kupaonicom sa kadom i tušem, sušilom za kosu i ogrtačima. Sve navedene smještajne jedinice uključuju prostor za sjedenje, satelitsku TV i besplatni internet.

Reprezentativni lobby hotela, intrigantnog dizajna i olimpijskog duha, gostima pruža osjećaj povratka kroz vrijeme, u vrijeme najvećih postmodernističkih arhitektonskih, artističkih i kulturnih ostvarenja na prostorima bivše Jugoslavije, i šire. Grad u malom, olimpijski lobby, gostima nudi niz raznovrsnih sadržaja kao što su: frizerski salon, Tabacco shop, renomirani butici, rent-a-car, exchange office i sl.

U ponudi uključeno korištenje bazena, sauna i fitnessa!

Posjetite našu Wellness Oazu koja se prostire na dvije etaže, i uživajte u bazenu, saunama te fitnessu. Svijet u kojeg možete pobjeći od svakodnevnog stresa i u kojem je vaša dobrobit na prvom mjestu. Pomoći ćemo Vam da se potpuno opustite i obnovite.

U ponudi uključen i transfer na planinu Bjelašnicu ili Jahorinu!