NOVO na Crnom Jaju - obiteljsko pakiranje 5 brzih Covid19 TESTOVA + 1 test GRATIS s uključenom dostavom za cijelu Hrvatsku, za samo 149 kn! Obavite test brzo i jednostavno u udobnosti svoga doma!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Brz, pouzdan i točan! Dostava je uključena u cijenu i vrijedi za cijelu Hrvatsku! Kupon vrijedi do 30.12.2021.

Pakiranje sadrži:

● 5 test pločica (SARS-CoV-2 Ag)

● 5 epruveta za uzorke s napunjenim puferom za ekstrakciju uzorka

● 5 briseva

● postolje za cijev

● upute za korištenje

U ovoj ponudi očekuje Vas dodatno 1 TEST GRATIS!

Sve komponente za testiranje izvaditi iz kutije i ostaviti kratko na sobnoj temperaturi (15°C-27°C) prije izvođenja testiranja. Sve komponente držati na čistoj, suhoj i ravnoj površini.

Prije testa obavezno pročitati i slijediti upute priložene u pakiranju. Rezultati su spremni 15-20 minuta nakon stavljanja uzorka sluzi u test pločicu, a ako čekate duže od 20 minuta rezultat će najvjerojatnije biti neispravan.

Ako je test pozitivan pokazat će se dvije crvene linije (C i T). Ako je test negativan pokazat će se samo jedna (C) crvena linija, dok je druga (T) prazna. Ako se pokaže T crvena linija ili su C i T linija prazne znači da je testiranje neuspješno izvedeno; u tom slučaju treba ponoviti test sa potpuno novim setom za testiranje.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail porto.sole.energy@gmail.com s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave (ime, prezime, adresa za dostavu, kontakt broj).