15% POPUSTA

Proslavite NOVU GODINU u Podstrani - dizajnerska Depandansa Jona poziva Vas na 4 dana i 3 noćenja na bazi doručka za 2 osobe uz korištenje saune za samo 1495 kn! Dijete do 2 godine GRATIS!

Ostvarite 15% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Na samoj obali šarmantne Podstrane provedite novogodišnji odmor uz odličan paket Depandanse Jona... Kupon vrijedi od 30.12.2021. do 03.01.2022.

Hotel San Antonio smješten je u Podstrani na bijeloj šljunčanoj plaži nadomak središta grada Splita i UNESCO-ve zaštićene antičke rimske Dioklecijanove palače. Zahvaljujući izuzetnom položaju, Hotel San Antonio idealan je za obiteljski odmor u mirnom okruženju i opuštanju. 

Standardna soba - DEPANDANSA JONA

Sobe su smještene u depandansoj zgradi Jona standard. Standardne sobe su dvokrevetne/bračne sobe (18m2) s bračnim krevetom i "walk in" tušem. Sobe imaju i klima uređaj, elektronsko zaključavanje vrata, izravnu telefonsku liniju, sušilo za kosu, LCD TV, brzi internetski priključak, sef, radni stol i mini bar. Sobe u prizemlju imaju terasu, dok ona na gornjem katu ima francuski balkon.

Dodatne pogodnosti: besplatno korištenje saune, besplatan parking, besplatan WI-FI internet!