Uživanje u Splitu uz 2 dana/1 noćenje ili 2 dana/1 noćenje s doručkom u Galeriji Valeriji Downtown Seaside 4* za 2 osobe već od samo 444 kn te bocu pjenušca po dolasku...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u uređenju, ambijentu i eleganciji Galerije Valerija... Kupon za ponudu vrijedi do 27.12.2021.

Umjetnost stila i luksuza te moderna profinjenost s pogledom na prekrasno Jadransko more...

Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu!

Galeria Valeria u srcu Splita, nadomak mora, u UNESCO zaštićenoj zoni grada, dobila je ime po kćeri cara Dioklecijana. Objekt je opremljen po vrhunskoj kvaliteti i raspolaže s 9 luksuznih soba. Moderno uređene sobe s elementima kamenih i drvenih greda i s dizajnerskim namještajem ostavit će vas i više nego oduševljenima...

Dodatne pogodnosti: besplatan WI-FI; popust od 10% u odabranim restoranima u Splitu; popust od 10% na masaže i tretmane za uljepšavanje.

Galeria Valeria smještena je u splitskoj Matejuški, tradicionalnom dijelu grada gdje se sastaju ribari prije ribolova, no to je i mjesto gdje se susreću stari i novi svijet - ondje ćete pronaći stare drvene ribarske brodove i vidjeti kruzere i ekskluzivne jahte. Matejuška je starija čak i od Splita i od Dioklecijanove palače, i budila je inspiraciju brojnih pjesnika i skladatelja.

Glave splitske atrakcije su samo na 2 minute udaljenosti - HNK Split, Marjan, plaža, pjaca, muzeji, nogometni stadion Poljud i Dioklecijanova palača.