[ADVENT] Bajkoviti jednodnevni izlet sa Smart Travelom - FUŽINE i adventski sajam u DELNICAMA s uključenim autobusnim prijevozom iz Zagreba za samo 129 kn/osobi!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Fužine i adventski sajam u Delnicama u kojem će Vam domaćin biti Baka Mraz, uživajte u goranskim gastrodelicijama i osjetite čaroliju Adventa u najvišem gradu u Hrvatskoj… Kupon vrijedi za 18.12.2021. RASPRODANO!

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1), u 07.45h. Nakon upoznavanja grupe sa voditeljem putovanja, polazak u 08.00 sati prema DELNICAMA, središnjem i najvećem naselju Gorskog kotara. Delnice su smještene na nadmorskoj visini od 698 metara, čime su najviši grad u Hrvatskoj. 

Po dolasku u Delnice, kratka zajednička šetnja uz voditelja putovanja, a potom slobodno vrijeme za individualne programe i uživanje u adventskoj čaroliji Delnica: posjet djedovim jelenima u Čarobnoj šumi, vesela druženja u selu Bake Mraz sa bakom i vilenjacima, adventski sajam suvenira, rukotvorina i domaćih proizvoda, vožnja kočijom… i sve to uz bogatu gastro ponudu! 

Okupljanje grupe u poslijepodnevnim satima i odlazak prema FUŽINAMA, naselju smještenom u središnjem djelu Gorskog Kotara, okruženim slikovitim obroncima i stoljetnim šumama. Odlazak prema centru Fužina, gdje posjetitelje očekuje organizirano paljenje Adventske svjećice; a one najmlađe sigurno će razveseliti Djed Božićnjaka i vilenjak. Slobodno vrijeme za individualne programe, uživanje u ponudi hrane i pića… 

Okupljanje grupe i polazak prema Zagrebu. Planirani povratak na mjesto polaska je do 21.00 h.