Obnovite, pomladite i osvježite kožu svoga lica popularnim tretmanom peptidima u kozmetičkom salonu Sensa u Puli u pola cijene - za samo 149 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretman traje 45 minuta! Kupon vrijedi do 20.01.2022.

U ponudi su uključeni:

● pjenica za čišćenje lica

● tonik

● piling lica

● parenje lica

● maska za lice toplim oblozima

● ampula

● masaža 

Peptidi su proteini sastavljeni od dugačkih ili kratkih lanaca aminokiselina, koje su građevinski materijal proteina. Njihova se vrijedna zadaća očituje u tome da kožu čine i održe savršeno konstruiranom - napetom, zategnutom, ujednačene strukture i teksture.

Od tridesetih godina nadalje i pod utjecajem vanjskih čimbenika te stresa, ta se proizvodnja pomalo usporava, a količina ovog specifičnog proteina u koži kreće opadati. Kako je kolagena sve manje, koža postaje sve tanja, osjetljivija, gubi na elastičnosti i pokazuje prve znakove starenja. Baš kao što peptidi grade kolagen, na njih se kolagen i razlaže.

Znanstvenim se istraživanjima otkrilo kako upravo ove nakupine aminokiselina mogu potaknuti novu proizvodnju ovog proteina, ali i pozitivno utjecati na druge važne proteine u koži, kao što su keratin i elastin.  Štoviše, studije su potvrdile da isto vrijedi i za topičko nanošenje peptida na kožu putem kozmetičkih proizvoda. Kad nanesete takav specifičan preparat, peptidi "odašilju" poruku kako je došlo do razlaganja kolagena te da je koži potrebna nova "pošiljka" građevnog materijala. Ovim potpuno prirodnim mehanizmom moguće je znatno obnoviti kožu, usporiti njezino preuranjeno starenje i ublažiti pojavu bora i linija.

Radno vrijeme salona: PON / SRI / PET 13-20h, UT / ČET 8-15h, SUB 8-13h