Zimski WELLNESS odmor u Poreču uz Valamar Diamant Hotel na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM + pića uz obroke! Opustite se uz unutarnji bazen & fitness, a sve za 2 osobe i samo 1288 kn!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 14 godina GRATIS! Wellness Valamar Diamant na 2400 m2 vam nudi prostrani bazen s vodenim efektima... Prepustite se šarmantnom Poreču i uživajte u odmoru! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 28.11.21. do 24.12.21.(rasprodani termin: 11.12.)

Poznat po vrhunskim sadržajima za profesionalne sportaše i rekreativce, wellness centru, bazenima i izvanserijskoj buffet ponudi, ovaj hotel je najbolji izbor za one koji traže kombinaciju aktivnog odmora, opuštanja i jedinstvenih gourmet doživljaja.

Hotel za rekreaciju i opuštanje bez premca u Poreču

Uz udoban smještaj okružen predivnom borovom šumom na raspolaganju su vam i brojni sadržaji koji će ispuniti vaš odmor – od wellness usluga u Balance Mediterranean Spa, profesionalnih fizioterapeutskih tretmana I unutarnjeg bazena do raznovrsnih sportskih aktivnosti te Mediterraneo restorana s vrhunskim buffet doručkom i večerom. 

Bogata ponuda obuhvaća i korištenje fitness centra te GRATIS parking!

WELLNESS CENTAR I CENTAR LJEPOTE

Pronađite cjeloviti wellness & beauty program na jednom mjestu. Wellness Valamar Diamant na 2400 m2 vam nudi prostrani bazen s vodenim efektima, raznovrsne saune, whirlpool, SPA zonu, bazen za djecu i fitness centar. Sve to uz vrhunske tretmane ljepote te fizikalnu medicinu i terapiju. Wellness prostor i bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

• Za korištenje wellness prostora potrebno se unaprijed najaviti i rezervirati termin.

BOGATI BIFE S OPCIJOM DIJETALNIH MENIJA

Naši gosti su posebno oduševljeni ponudom hotelskog show-cooking restorana koja uključuje kvalitetan izbor specijaliteta istarske, hrvatske i internacionalne kuhinje, vegetarijanska jela te poseban meni za dijabetičare. Na upit pripremamo posebnu ponudu za sportaše i za goste osjetljive na gluten.

Bezalkoholna pića iz šankomata su uključena u cijenu tijekom obroka!

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

U 2021. godini osigurali smo još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta. 

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.