NOVO - TEAMSTERZ i STAR WARS igračke za djecu! Izaberite popularne akcijske igračke i neka vaši klinci budu heroji u spašavanju, već od samo 159 kn + besplatna dostava!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka se vaši klinci užive u igri i budu pravi spasitelji! Kupon vrijedi do 31.12.2021.

TEAMSTERZ POLICE BREAK OUT

Policijski kamion koji se pretvara u uzbudljivu igračku za bijeg iz zatvora uz zabavne zvukove! 

Sadrži zatvorsku barijeru, rampu za bijeg, heliodrom, radnu dizalicu za automobile, lansirnu rampu s petljama i 3 vozila (zlikovac i policijski auto i helikopter). Uz uzbudljivu priču, set pruža sate maštovite zabave u vozilu dok zlikovac bježi iz zatvora, a policija reagira velikom brzinom! Potrebne su 3 x AAA baterije (nisu uključene). Za uzrast od 3 godine +

TEAMSTERZ RESCUE HQ

Ova Teamsterz spasilačka flota zasigurno će vas odvesti na mjesto nesreće u kratkom roku! Helikopter ima pokretne lopatice rotora.

STAR WARS COMMAND

Visokokvalitetne igračke za djecu svih uzrasta, uključuje 9 Star Wars figura i uključuje vozilo Star Destroyer na daljinsko upravljanje, Lukea Skywalkera, Darth Vadera, 3 pobunjenička vojnika, 3 Stormtroopera, vozilo Star Destroyer, 4 energetske kugle i zapovjednog kontrolora.

Prije kupnje preporučamo provjeru raspoloživosti proizvoda putem maila, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezno slanje kupona na mail info@bialu.hr s podacima za dostavu (ime, prezime, kontakt broj, adresa za dostavu).