NOVO! Prodrite u masne naslage i smanjite obujam tijela! OzonM u Zagrebu -VELIKI paketi MRŠAVLJENJA udarnim tretmanima: termodeka, bodywrapping, limfna, vacuslim 48, masaža), uz do 65% POPUSTA!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

PONUDA 1. uključuje: 15x termodeka + 15x bodywrapping + 15x strojna preso terapija/ limfna drenaža), PONUDA 2. uključuje: 15x parcijalna masaža + 15x vacuslim 48 + 15x presoterapija! Kupon vrijedi do 30.12.2021.

• Termodeka
Termodeka je tretman koji Vam može pomoći da brže oblikujete svoje tijelo. Temperatura termosaune funkcionira na tri stupnja podešavanja, a moguće je posebno podesiti noge, trbuh ili ruke po zonama, prema Vašim preferencijama.  Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Može se koristit jednom do dva puta tjedno, također I u kombinaciji sa drugim tretmanima iz naše ponude. Preporučuje se svima koji žele izgubiti obujam I celulit te oblikovati tijelo.

• Bodywrapping ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Klijentica se najprije ravnomjerno namaže kremom te zatim zamata u foliju.Krema koja se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.

• Limfna drenaža

Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

* 1.15 h trajanje jednog tretmana.

• Vacuslim je nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.


Tretman je namijenjen ženama!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na 098 882 385, uz KOD i ID kupona po kupnji i primitku!