NOVO! Saznajte odgovore na važna životna pitanja uz Smart Plan - izrada ljubavnog, poslovnog, godišnjeg ili životnog horoskopa već od 279 kn! Astrološka konzultacija telefonom ili online!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za izradu bilo koje vrste horoskopa i dobivanje konkretnih odgovora potrebni su samo datum rođenja, točno vrijeme rođenja (sati i minute) i mjesto rođenja! Kupon se može iskoristiti do 31.01.2022.

Ljubavni horoskop - ova vrsta horoskopa daje odgovore na sva konkretna pitanja za ljubav,  kada je nabolje vrijeme za početak nove veze, karakteristike budućeg partnera i sl.

Poslovni horoskop - ova vrsta horoskopa odgovora na pitanje da li će se i kada popraviti financije, kada je najbolji period za promjenu ili početak novog posla, koji su povoljni periodi za napredovanje u poslu, što treba napraviti da se poboljša poslovna situacija.

Izrada i tumačenje godišnjeg horoskopa - ova vrsta horoskopa daje odgovor o događajima na svim životnim poljima u periodu od godinu dana. Posebno dobar horoskop za sve osobe koje su pred važnim odlukama i velikim dilemama.

Izrada i tumačenje životnog horoskopa - ova vrsta horoskopa daje odgovore na sva ključna i konkretna pitanja vezana za prošlost kao i za budućnost klijenta, psihološki profil, karakter te važna događanja u budućem životu klijenta.

Astrološka konzultacija se vrši telefonski ili online (viber, whatsapp).

Prije kupnje provjeriti raspoloživost i vrijeme izrade na broj 091 531 5317, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezno slanje kupona na mail info@smartplan.hr s podacima za izradu (datum rođenja, mjesto rođenja, vrijeme rođenja u satima i minutama).