[03.-05.12.] GASTRO VIKEND u ISTRI - 3 dana/2 noćenja s polupansionom i Wellness & Spa za 2 osobe u Hotelu Premantura Resort 4* uz degustaciju domaćih proizvoda u vinariji Medea i pršutarni Buršić!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen odmor za početak prosinca uz bogatu ponudu Hotela Premantura Resort 4* i pravi enološki i gastro doživljaj u Vodnjanu - renomiranoj vinariji Medea i pršutarni-stanciji Buršić... Dijete do 3,99 godina GRATIS! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 03.12.-05.12.2021.

*Napomene - obavezna nadoplata za izlete: ● u vinariju Medea u subotu 04.12. u 12 sati; gosti će imati priliku kušati nekoliko vrsta vina, pjenušaca te maslinovog ulja i uz domaći sir, kobasice i grisine, ovisno o paketu kojeg odaberu; kušanje je uz stručno vodstvo ● u pršutarnu Buršić u nedjelju 05.12. u 13 sati; degustacija istarskih suhomesnatih proizvoda sa sirom, maslinama i maslinovom uljem + 0.1 dl vina.

VINARIJA MEDEA

Trenutak strasti. Upravo na ovaj način u vinariji Medea volimo vidjeti vina. Volimo ih nazvati trenutkom strasti prema svemu u životu s čime je vino poveznica - gastronomiji, društvu, kulturi. Jednom riječju, ljudima. Vino je ono što nas sve veže, nasmijava i čini svakodnevicu.

Mlada smo vinarija smještena u gradu Vodnjanu u blizini Pule. Mlad smo tim koji povezuje ljubav prema dvije stvari, vinu i Istri. Stoga stojimo iza svježih i užitnih vina, odrazu onog najboljeg ovdje - bogate zemlje i grožđa koje iz nje raste. Ono što nastaje je Medea, inspirirana našim ljudima, podnebljem, spojem kontinenta i Jadrana, bogatom gastronomskom i kulturnom tradicijom.

PRŠUTARNA I STANCIJA BURŠIĆ

Pršutarna Buršić jedina je pršutarna u Vodnjanu, te se ubraja u jednu od većih objekata prizvodnje u Istri. Obiteljsko smo gospodarstvo koje se već 30 godina bavi proizvodnjom Istarskog pršuta, pancete, ombola (kare, svinjska ribica) i kobasica, te uskršnje delicije Špalete.

Uz pomoć obitelji i pršutarne koja je temelj i ljubav svega, nastala je degustaciona sala sa 150 sjedećih mjesta okružena zelenilom, dječjim igralištem, domaćim životinjama, te trgovina specijaliziranih istarskih proizvoda, kako bi gosti mogli nešto za uspomenu i odnijeti sa sobom.

HOTEL PREMANTURA RESORT 4*

Svejedno da li tražite luksuzno iskustvo ili nezaboravnu pustolovinu, Premantura Resort je mjesto za oboje.

Očekuje Vas i piće dobrodošlice po izboru i butelja vina ili pjenušca na poklon!

Hotel Premantura Resort smješten je u Premanturi te nudi sezonski vanjski bazen. Objekt ima mediteranski vrt, restoran i bar. Gosti mogu koristiti besplatni WiFi u cijelom objektu. Sve klimatizirane sobe u resortu imaju prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana i balkon. Sve jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

Originalni domaći specijaliteti i bogata Istarska povijest jamče nezaboravno iskustvo. U Hotelu Vas za bogati doručak očekuje raznolika ponuda hrane - od ribljih jela, salata, voća i povrća preko uobičajenih namirnica za doručak kao što su razne vrste finih kolača, kroasana, muslija, jaja pripremljenih na razne načine, do istarskog pršuta i slavonskog kulena uz kozji, kravlji ili ovčji sir s maslinama, tartufima, paprom i ljutim papričicama. 

Za večeru Vas očekuje riblji ili mesni meni s prilozima (u sklopu ribljeg menija nudi se kvalitetna, svježa sezonska riba, ovisno o ulovu tog dana).

Uz nadoplatu, hotelski bar smješten uz bazen nudi razna pića, od osvježavajućih sokova pa sve do vina ili koktela.

U popodnevnim satima posladite se voćem i kolačima...

Hotelski WELLNESS ima grijane klupe, tursku i finsku saunu, a za okrijepu možete izabrati čaj po svom ukusu. U ponudi Vas očekuje i korištenje vanjskog bazena sa hidromasažom.

Po želji gosta, uz dodatnu nadoplatu, moguć je najam bicikala za istraživanje prekrasnog parka prirode Kamenjak, a na upit na recepciji možete rezervirati i panoramski let iznad Kamenjaka, Premanture, Medulina, otoka Brijuna, Pule pa i Rovinja.