Samo na Crnom Jaju NEVJEROJATNIH 91% POPUSTA! Razbijte dosadu i uživite se u igranju mobilnih igara na vašem smartphoneu uz Xplorer AR KONZOLU Crossfire / Blaster / Proton za samo 25 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Maksimalan doživljaj zabave upotpunite s Xplorer AR konzolom po nevjerojatnoj cijeni od samo 25 kn! Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku! Kupon vrijedi do 30.12.2021.

AR konzola (Augmented Reality) je zabavan gadget koji radi sa vašim pametnim telefonom i služi za igranje mobilnih igara. 

Preuzmite AR GUN aplikaciju (App Store / Google Play), spojite AR konzolu putem Bluetootha s pametnim telefonom i akcija može početi! Najzabavnije je igrati pucačine iz prvog lica jer na taj način možete iskoristiti 360° rotacije i najveću mobilnost tijekom igranja. Super AR aplikacija podržava i augmentiranu stvarnost pa možete pucati po neprijateljima dok se u pozadini prikazuje vaša trenutna okolina. 

Xplorer Blaster i Xplorer Proton imaju dodatne komande za brzu promjenu municije, zoom te mali upravljač (joystick) sa bočne strane koji se koristi za kretanje u prostoru. 

Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku!

AR PIŠTOLJ XPLORER CROSSFIRE

AR PIŠTOLJ XPLORER BLASTER crni 

AR PIŠTOLJ XPLORER BLASTER crveni

AR PIŠTOLJ XPLORER PROTON crni

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona, OBAVEZNA prijava na e-mail info@xplorerlife.hr s priloženim kuponom i podacima za slanje dostave (ime, prezime, adresa za dostavu, kontakt broj).