Blagdanski ugođaj na jugu Istre! Uživajte i opustite se na 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u šarmantnom Heritage Hotelu Chersin 4* u Fažani! Dijete do 7 godina GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Heritage Hotel Chersin 4* u istarskom gradiću Fažani nudi Vam 3 dana vrhunskog smještaja s doručkom za potpuno uživanje u blagdanskoj atmosferi na moru... Kupon vrijedi do 25.12.2021.

Mali i šarmantni HERITAGE HOTEL CHERSIN 4* nalazi se u staroj jezgri prekrasnog ribarskog mjesta Fažana nasuprot Nacionalnog parka otočja Brijuni, u 500 godina staroj zgradi pod zaštitom UNESCO-a i samo 100 metara udaljena od mora i prekrasnih plaža. 

Bezvremenski dizajn luksuznih soba vraća Vas u prošlost. Sobe nude jedinstveni spoj starog i modernog koji omogućuje potpuno zadovoljstvo gostiju. Sve sobe su klimatizirane, imaju kupaonicu s tuš kabinom, kvalitetnu hotelsku kozmetiku, TV, telefon, Wi-Fi, sef, mini-bar, toaletni stol sa stolicom te ugodne fotelje za opuštanje. Za ugodniji boravak, u sobama su gostima na raspolaganju ogrtači i papuče. Sve smještajne jedinice, kao i cijeli hotel, u potpunosti su nepušačka zona.

Za vaš ugodan boravak brine se obitelj Chersin koja će se sa svojim dugogodišnjim profesionalnim iskustvom u turizmu pobrinuti da vaš boravak u hotelu ostane dugo u sjećanju.

Prije kupnje kupona OBAVEZNA PROVJERA slobodnih soba i termina, a ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA REZERVACIJA sobe i termina s hotelom na e-mail: hotelchersin@gmail.com.

Heritage Hotel Chersin ima i sezonski gourmet restoran "Da Nonna" s mediteranskom kuhinjom (trenutno zatvoren), a vrhunskim jelima možete se počastiti u nekoliko restorana u blizini hotela.

Doživljaj FAŽANE kao ribarskog mjesta najživlji je u lučici, na rivi, gdje se uz barke i mreže razvija priča o ribarskome umijeću i ribarskoj sreći. Šetnja do malog ribarskog muzeja, fažanske ribarnice, pogled prema Brijunima s prekrasne šetnice, predah na terasi nekog od restorana ili na klupici u razgovoru s valovima... čini zbir slika što zauvijek ostaju u sjećanju. Posjet župnoj crkvi sv. Kuzme i Damjana i romaničkoj Gospi Karmelskoj s karakterističnom «lopicom» (nadsvođenim ulaznim prostorom) prigoda je za upoznavanje ovdašnjih umjetnina.