Šarm OPATIJE & impresivni Hotel Palace Bellevue 4* za profinjeni odmor na 3 dana/ 2 noćenja na bazi POLUPANSIONA uz korištenje bazena & SPA + fitness i relax zona, sve za 2 osobe i samo 1699 kn!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Palace Bellevue – Opatija: uživajte u stilu, eleganciji i šarmu i budite u centru događanja u Opatiji! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.12.21. do 23.12.21.

O hotelu

Hotel Palace Bellevue (4*) u Opatiji povijesna je zgrada smještena u centru grada koja odiše stilom i elegancijom. Hotel krase otmjeni interijeri, visoki stropovi i jedinstveni pogledi na more iz 87 soba. Vizualno impresivan, uzdiže se iznad glavne opatijske ulice stvarajući vizuru koja je postala zaštitnim znakom ovog grada.

Hotel proširuje i podiže kvalitetu usluge, nudi dodatne pogodnosti u smještajnim jedinicama, te raspolaže punionicom za električna vozila (Tesla Destination Charger).

Usprkos starinskom šarmu, Hotel Palace Bellevue  u Opatiji nudi suvremene sadržaje – primjerice unutarnji bazen s grijanom morskom vodom – za savršenu kombinaciju prošlosti i sadašnjosti. I zaista, na samo nekoliko koraka od Slatine, središnje gradske plaže, Hotel Palace Bellevue u Opatiji zauzima položaj koji je gotovo nemoguće nadmašiti.

Dodatne pogodnosti: korištenje unutarnjeg bazena sa grijanom morskom vodom i ležaljkama uz bazen; korištenje spa zone - finska sauna, turska kupelj, relax zona; korištenje fitnessa; svježe sezonsko voće u sobi; topli napitak dobrodošlice (kava, čaj ili topla čokolada); besplatan Wi-Fi.

20 % popusta na sve wellness tretmane!

ADVENTSKI PROGRAM:

Advent kod Šporera 

Umjetnički paviljon Juraj ŠporerI ovih će blagdana Šporer krasiti jedinstveni svjetlosni efekti i instalacije uz brojne nastupe vrhunskih jazz, rock i pop glazbenika i bogat animacijski program za najmanje. Provedite trenutke ispunjene izvrsnim glazbenim, zabavnim i kulturnim programom i prepustite se blagdanskoj atmosferi uz miris kuhanog vina, toplih čajeva i popularnih blagdanskih jela.

Advent u parkovima Angiolina i Sv. Jakov

Uživajte u prekrasnom adventskom ugođaju u parkovima Angiolina i Sv. Jakov svaki dan od 26. studenog 2021. do 9. siječnja 2022. Posjetite božićne sajmove s bogatom ponudom slatkih delicija i izložbu posvećenu Orašarima, dekorativnim božićnim figuricama.

Ledena čarolija na Ljetnoj pozornici.

Središnje mjesto okupljanja u Opatiji u adventskom razdoblju je klizalište koje nudi raznolik program posebno namijenjen djeci. Posjetite rustikalne drvene kućice s kuhanim vinom i kobasicama i uživajte u božićnom ugođaju.

Povijesni hotel

Hotel Palace Bellevue monumentalna je građevina u povijesnom središtu Opatije. Njegova carska arhitektura, izgrađena u stilu neobaroka i secesije, odiše atmosferom austrougarske rivijere s kraja 19. stoljeća. Već je i sam pogled na vanjštinu ovog hotela dovoljan da shvatite kakvu je ulogu ovaj hotel imao nekad i sad. Hotel Palace Bellevue – Opatija: uživajte u stilu, eleganciji i šarmu i budite u centru događanja u Opatiji. 

Standard dvokrevetna soba   

Ugodna soba za smještaj dviju osoba, opremljena je klima uređajem, bračnim krevetom i LCD TV-om. Soba raspolaže kupaonicom s kadom ili tušem, a na raspolaganju vam je besplatan Wi-Fi. Svoje dragocjene stvari možete pohraniti u sefu, a okrjepu možete potražiti u minibaru.

Dijete do 6 godina starosti na osnovnom krevetu sa roditeljima gratis, 1 dijete do 12 godina gratis na pomoćnom krevetu u dvokrevetnoj sobi, na upit ovisno o raspoloživosti.

Sadržaj: klima uređaj, LCD TV (kabelska), sušilo za kosu, telefon s direktnim biranjem broja, minibar, pisaći stol, sef.

Wellness & Spa

Osjetite blagodati posebno osmišljenih kozmetičkih tretmana u eleganciji klasičnog interijera oplemenjenog modernim detaljima. Wellness & Spa centar Hotel Palace Bellevue, povijesne ikone i neizostavnog elementa vizure Opatije, svojim posjetiteljima nudi otmjenost i profinjenost na površini od 600 m2.

Wellness & Spa centar Hotel Palace Bellevue-a raspolaže velikim unutarnjim bazenom s grijanom morskom vodom te mirnom oazom odmora – Relax zonom. Iskoristite blagodati finske ili turske saune i upoznajte šaroliku lepezu vrhunskih masaža i beauty tretmana. Gostima hotela potpuno besplatno na raspolaganju stoji fitness centar s novom opremom.

*Wellness prostor i bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ! 

*Spa & relax zonu mogu koristiti osobe od 16 godina (sukladno raspoloživosti).

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444.

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. U slučaju hitnosti savjetujemo nazvati, odgovor na mail primiti ćete u roku od 24 h.