Graciozna OPATIJA je idealna destinacija za ZIMSKI odmor! 3 dana/2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe u Hotelu Ambasador uz korištenje unutarnjeg bazena, spa&relax zone te fitnessa...

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 6 godina starosti na pomoćnom krevetu sa roditeljima u sobi GRATIS! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.12.21. do 23.12.21.

Izvanredan dizajn, zanimljive aktivnosti i specijaliteti lokalne kuhinje pozivaju sve znatiželjne putnike da dožive HOTEL AMBASADOR kao nikad do sad...

U cijenu uključeno i korištenje spa & relax zone, te unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom i ležaljkama uz bazen + 20% popusta na sve wellness tretmane + svježe sezonsko voće u sobi + topli napitak dobrodošlice (kava, čaj ili topla čokolada); besplatan Wi-Fi.

Hotel Ambasador nalazi se na centralnoj lokaciji u blizini središta Opatije, ali ipak je zadržao svoju privatnost. Smješten je iznad šetališta Lungomare koje se proteže obalom u dužini od 12 kilometara. 

U potpunosti novo renoviran za 2019. godinu Hotel Ambasador posebno se izdvaja svojom suvremenom arhitekturom. Njegov moderni interijer spoj je intimne atmosfere i dizajna. Spajanjem romantične i privatne atmosfere Ville Ambasador sa zadivljujućim ambijentom Hotela Ambasador, našim gostima ponudit ćemo još bolji doživljaj odmora uz najraznovrsnije usluge i sadržaje. 

Hotel Ambasador Vaš je ulaz u svijet autentične avanture, gdje gosti mogu uživati u nezaboravnim trenucima odmora uz kombinaciju lokalnih tradicija i vrhunskog europskog luksuza.

Hotel nudi 243 prostrane, luksuzno namještene sobe i apartmane, najsuvremenije dvorane za sastanke, vrhunske restorane, lounge bar i izvorni spa doživljaj. Nudi tradicionalnu eleganciju i vrhunsku uslugu koje garantiraju nezaboravno iskustvo.

Kao hotel s pet zvjezdica, opatijski Ambasador će vas oduševiti svojim vrhunskim sadržajima i najfinijim mediteranskim delicijama uz vrhunska hrvatska vina.

ADVENTSKI PROGRAM:

Advent kod Šporera 

Umjetnički paviljon Juraj ŠporerI ovih će blagdana Šporer krasiti jedinstveni svjetlosni efekti i instalacije uz brojne nastupe vrhunskih jazz, rock i pop glazbenika i bogat animacijski program za najmanje. Provedite trenutke ispunjene izvrsnim glazbenim, zabavnim i kulturnim programom i prepustite se blagdanskoj atmosferi uz miris kuhanog vina, toplih čajeva i popularnih blagdanskih jela.

Advent u parkovima Angiolina i Sv. Jakov

Uživajte u prekrasnom adventskom ugođaju u parkovima Angiolina i Sv. Jakov svaki dan od 26. studenog 2021. do 9. siječnja 2022. Posjetite božićne sajmove s bogatom ponudom slatkih delicija i izložbu posvećenu Orašarima, dekorativnim božićnim figuricama.

Ledena čarolija na Ljetnoj pozornici.

Središnje mjesto okupljanja u Opatiji u adventskom razdoblju je klizalište koje nudi raznolik program posebno namijenjen djeci. Posjetite rustikalne drvene kućice s kuhanim vinom i kobasicama i uživajte u božićnom ugođaju.

STANDARD dvokrevetna soba
Ugodno opuštanje s pogledom na zelene površine, uređene parkove i vrtove pružit će vam ova soba površine 23,5 – 25,5 m2. Soba je klimatizirana, kreveti su odvojeni. Kupaonica je opremljena kadom ili tušom. Ugođaj mira i intime upotpunjuje privatni balkon.

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444. Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. 

Hotel Ambasador posebno se ponosi vrhunskim Wellness & Spa centrom ukupne površine 1300 kvadratnih metara. Sa specifičnim tretmanima i programima posvećenima elementu vode, ovaj spa centar osmišljen je za obnovu energije i okrjepu duše i tijela. Wellness prostor se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

• Spa & relax zonu mogu koristiti osobe od 16 godina (sukladno raspoloživosti)!