Počastite se paketom za savršeno opuštanje! U Hotelu Phoenix 4* u Zagrebu očekuje Vas WELLNESS & SPA doživljaj s aroma masažom za samo 165 kn/osobi + popust na smještaj i uslugu restorana Maestro...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uzmite vremena za sebe i počastite se savršenim opuštanjem za duh i tijelo - 120 minuta Wellness & SPA te 25 minuta aroma masaže s opuštajućim uljima! Kupon vrijedi za 1 osobu. Kupon vrijedi do 30.12.2021. i može se iskoristiti isključivo ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom ili petkom.

HOTEL PHOENIX DOBITNIK PRESTIŽNE NAGRADE : NAJROMANTIČNIJI HOTEL U HRVATSKOJ

Riječ je o prvom romantičnom hotelu s četiri zvjezdice u Zagrebu koji je primio prestižnu nagradu svjetskog turističkog magazina Luxury Travel Guide za najromantičniji hotel u Hrvatskoj.

Dodatne pogodnosti: 30% popusta na hotelski smještaj i 10% popusta na uslugu restorana Maestro!

Ulaskom u ovaj romantični hotel odmah ćete osjetiti posebno intimnu i toplu atmosferu, svaki detalj našeg interijera strastveno smo birali, a svakom našem gostu posebno se posvećujemo. Dizajn soba uz modernu opremljenost sadrži dekoraciju boju lavande koja je ujedno i zaštitni znak hotela. Ove udobne sobe opremljene su modernim interijerom, elegantno osvijetljene, s jednostavnim dekorima u boji Hotela Phoenix. 

U sklopu hotela je restoran Maestro, wellness & SPA centar sa Indoor Golf & Fitness centrom, veličanstvena banket dvorana Magic hall kapaciteta 400 osoba u banketnom postavu te 55 modernih Classic, Elegance i Deluxe soba od čega posebno uređenih 7 Deluxe soba kategorije Romantic.

U ponudi Vas očekuje korištenje WELLNESS & SPA centra u trajanju 120 minuta:  bazen s protustrujnim plivanjem i hidromasažom temperature vode 28°C; hidromasažni bazen temperature vode 35°C; finska sauna; oaza za odmor s ležaljkama; kutak s vodom i čajem. Unaprijed potrebna najava i rezervacija, ovisno o raspoloživosti; termini 16:00-18:00 h / 18:00-20:00 h / 20:00-22:00h.

Gdje se nalazimo? Hotel Phoenix 4*, Sesvetska cesta 29, Zagreb-Sesvete

Nalazimo se na glavnoj cesti, 700 m od obilaznice prema centru Zagreba (15 min automobilom do centra grada). Dostupnost javnog prijevoza (I. zona). U blizini shopping centra: City centar East (5 min automobilom); Garden Mall (10 min automobilom). U blizini Maksimirskog parka (ZOO, stadion), svetišta Marije Bistrice, Aquaparka Adamovec (5 min automobilom).