Raskošna ljepota Opatije oduzet će Vam dah na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom u Hotelu Istra***, uključeno je korištenje unutarnjeg bazena, sve za dvije osobe i dijete do 6 g., samo 1264 kn!

41 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Razmazite sva svoja čula dok se budite uz jedinstvene prizore i pogled na kristalno more! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.12.21. do 29.12.21. Isključeni termin 04.12.21.

Hotel Istra*** u Opatiji nudi smještaj na samom moru, a kratka šetnja opatijskom glavnom ulicom dovest će vas do centra grada. Poznato opatijsko obalno šetalište Lungomare dužine 12 kilometara također vodi do centra uz samu obalu i nudi prekrasne poglede na more. Zahvaljujući svom položaju, hotel je idealan za goste koji žele biti blizu središta zbivanja, ali istovremeno vole mir i privatnost.

ADVENTSKI PROGRAM:

Advent kod Šporera 

Umjetnički paviljon Juraj ŠporerI ovih će blagdana Šporer krasiti jedinstveni svjetlosni efekti i instalacije uz brojne nastupe vrhunskih jazz, rock i pop glazbenika i bogat animacijski program za najmanje. Provedite trenutke ispunjene izvrsnim glazbenim, zabavnim i kulturnim programom i prepustite se blagdanskoj atmosferi uz miris kuhanog vina, toplih čajeva i popularnih blagdanskih jela.

Advent u parkovima Angiolina i Sv. Jakov

Uživajte u prekrasnom adventskom ugođaju u parkovima Angiolina i Sv. Jakov svaki dan od 26. studenog 2021. do 9. siječnja 2022. Posjetite božićne sajmove s bogatom ponudom slatkih delicija i izložbu posvećenu Orašarima, dekorativnim božićnim figuricama.

Ledena čarolija na Ljetnoj pozornici.

Središnje mjesto okupljanja u Opatiji u adventskom razdoblju je klizalište koje nudi raznolik program posebno namijenjen djeci. Posjetite rustikalne drvene kućice s kuhanim vinom i kobasicama i uživajte u božićnom ugođaju.

Vlastita plaža i unutarnji bazen s grijanom morskom vodom glavni su aduti ovog opatijskog hotela sa 168 soba. Sve hotelske sobe su klimatizirane uz mogućnost samostalnog namještanja temperature zraka, a balkoni u superior sobama pružaju veličanstveni pogled na more, upravno onakav kakav biste očekivali od hotela smještenog na samoj obali. Bistro na plaži i vanjska terasa izvrsna su mjesta za lagano jelo ili osvježavajuće piće. Bazen se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

Dodatne pogodnosti: korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom i ležaljkama uz bazen + topli napitak dobrodošlice (kava, čaj, topla čokolada); besplatan Wi-Fi

Hotel Istra nudi vam nezaboravan doživljaj odmora zahvaljujući preuređenju lobija, dogradnji hotela i povećanju broja smještajnih jedinica. Dio novih smještajnih jedinica raspolaže balkonom i pogledom na more.

Napomene za djecu: dijete do 6 godina starosti sa roditeljima gratis; 1 dijete do 12 godina gratis na pomoćnom krevetu (na upit ovisno o raspoloživosti).

Standard dvokrevetna soba

U ovoj sobi okrenutoj prema glavnoj opatijskoj prometnici, svega 300 m od gradskog središta doživjet ćete osim odmora i jedinstveni gradski ritam Opatije. Soba je površine 13-22 m2 sa odvojenim krevetima. Kupaonica je opremljena kadom ili tušem. Soba je pogodna za smještaj najviše dvije osobe.

Sadržaji i usluge: Klima uređaj, LCD TV (kabelska), telefon s direktnim biranjem broja, automatski sustav buđenja, sušilo za kosu, pisaći stol, Wi-Fi Internet priključak, dječji krevet (uz najavu, uz doplatu)

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. U slučaju hitnosti savjetujemo nazvati, odgovor na mail primiti ćete u roku od 24 h.