Integral Zagreb Vas vodi na veličanstveno putovanje u Rim i Vatikan! 4 dana/ 3 noćenja s doručkom u hotelu 3* + uključen prijevoz AVIONOM, od samo 2049 kn/ osobi! GARANTIRANI POLASCI!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi putevi vode u RIm... Istražite antičke ljepote i oduševite se bogatom kulturnom baštinom! Kupon vrijedi isključivo za termin: 06. - 09.01.2022.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ZAGREB/ SPLIT – RIM
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb, kod šaltera informacija u 13:00 sati. Polazak zrakoplova Croatia Airlines u 14:35 sati. Međuslijetanje u Splitu u 15:25 sati. Polazak zrakoplova iz Splita u 15:55 sati. Po slijetanju zrakoplova u Rim u 17:10 sati, slijedi transfer autobusom do hotela, uz kraći panoramski razgled grada. Smještaj u hotel u centru grada. Nakon kraćeg odmora odlazak ne šetnju središtem grada: Piazza dela Republica, Piazza Barberini, Španjolske stube, Piazza di Spagna, Fontana di Trevi. Slobodno vrijeme za večeru. Noćenje. (Ukrcaj putnika u Splitu potrebno je najaviti kod rezervacije).

Ponuda uključuje: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Split - Rim i natrag, transfer autobusom Zračna luka u Rimu - hotel - Zračna luka u Rimu, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3* u centru grada (zona Stazione Termini), smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi 3 noćenja s doručkom, sve razglede prema programu, jamčevno osiguranje.

2. dan: RIM
Doručak. Odlazak na razgled grada pješice i javnim prijevozom: crkva Santa Maria Maggiore, crkva San Pietro in Vincoli gdje se nalazi grob Julija Klovića i Michelangelova skulptura Mojsija. Razgled nastavljamo šetnjom antičkim Rimom: Koloseum, Palatinum, Rimski forum, Piazza Venezia, Oltar domovine i spomenik Viktoru Emanuelu II, Piazza Navona s Fontanom četiri rijeke, Panteona – Hram svih bogova s čudesnom kupolom, bazilika Santa Maria Sopra Minerva. Slobodno vrijeme za večeru u jednom od tipičan rimski restoran u okolici Piazze Navona. Noćenje.

3. dan:  RIM - VATIKAN
Doručak. Odlazak na razgled grada pješice i javnim prijevozom: Anđeoski most, Anđeoska tvrđava, Vatikan, trg sv. Petra s kolonadama. Razgled najveće crkve na svijetu, Bazilike sv. Petra, kojom dominira Michelangelova kupola. Svakako predlažemo uspon na čuvenu kupolu (320 stepenica) s prekrasnom panoramom cijelog Rima. U popodnevnim satima slobodno vrijeme za posjet Vatikanskim muzejima i Sikstinskoj kapeli. U večernjim satima predlažemo odlazak do četvrti Trastevere, koja odiše pravom rimskom atmosferom, s tipičnim restoranima, barovima i uličnim zabavljačima. Noćenje.

4. dan: RIM – SPLIT/ ZAGREB
Doručak. Slobodno vrijeme za vlastito istraživanje grada. Predlažemo obilazak Koloseuma, Rimskog foruma i Palatina ili posjet Kapitolskim muzejima, skupini arheoloških muzeja smještenih u 3 palače: Palača konzervatora, Palača senatora i Nova palača. Transfer autobusom u 14:30 sati od hotela do Zračne luke u Rimu. Prijava na let za Zagreb. Polijetanje zrakoplova u 18:00 sati. Međuslijetanje u Split u 19:10 sati. Nastavak leta za Zagreb u 19:45 sati i dolazak u Zagreb u 20:40 sati.