Isprobajte najudarnije tretmane mršavljenja i oblikovanja tijela! Uklonite višak masnih naslaga bezbolno u Lorrei Studiu u Zagrebu uz paket od 10 ili 20 tretmana, uz do 78% POPUSTA!!!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 20.02.2022. u pet dolazaka!

Kavitacija

Neinvazivan tretman za redukciju tvrdokornog celulita, inspiriran tehnologijom ultrazvuka. U tretmanu se koriste visokokoncentrirani serumi i kreme, obogaćeni betainom, sastojkom s učinkom odmašćivanja koji razbija i raspršuje nakupljenu masnoću. Na taj način aktiviraju se enzimi i potiču procesi razgradnje suvišne masnoće i vidljivo smanjuje masne jastučiće. Brzo i efikasno uklanja celulit, smanjuje izgled „narančine kore“, tanji i preoblikuje figuru. Postupak je iznimno ugodan i toliko učinkovit da već nakon prvog tretmana daje vidljive rezultate.

Limfna drenaža

Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

Lipolaser

Terapija laserom niskog intenziteta dovodi do rastapanja masti koje se nalaze u masnim ćelijama. Pod utjecajem laserskih zraka membrana masne ćelije postaje privremeno porozna, omogućavajući tako rastopljenim mastima da napuste ćeliju i akumuliraju se u međućelijskom prostoru. Ćelijske membrane se ne oštećuju i poslije 48 sati pore na njima se zatvaraju. Masti između ćelijskog prostora tijelo prirodno izbacuje kroz probavni i limfni sistem koji se obnavlja uz nutricionističku podršku, limfnu masažu, terapiju rehidracije i na druge načine.

Radiofrekvencija tijela

Najnovija metoda nekirurškog oblikovanja tijela i liječenja celulita. Dubinskim zagrijavanjem kože,odnosno tkiva postiže se pokretanje metabolizma u tijelu. Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja kože,odnosno omekšavanja, poravnavanja bora te smanjivanja ožiljaka. Obnavlja i zateže kožu te stvara mladenački izgled. Preporuča se 6 tretmana u razmaku od tjedan dana, ali su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana.

Vakuum fit

Vakuum tretman je tretman kojom se pojačava mikrocirkulacija, vraća tonus tkivu i mišićima i prvenstveno reducira celulit. Tako se poboljšava cjelokupni izgled kože.Obavlja se pomoću posebnog aparata kojim se, posebno oblikovanim aplikatorima s kuglicama, masira tretirani dio tijela na principu usisavnja. 

Ovom se terapijom poboljšava cirkulacija i eliminacija štetnih tvari ali i poboljšava tonus koze, opušta se misicna napetost i pripomaze u redukciji opsega