Istinsko uživanje u autentičnom dragulju! Renovirano ETNO SELO HERCEG u Međugorju ove zime očekuje Vas na 2 dana/ 1 noćenje s POLUPANSIONOM za 2 osobe + parking gratis, samo 475 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

DIJETE DO 5 GODINA GRATIS, smještaj je u standard sobi! Na kamenjaru od kamena sazidano selo, opremljeno da simbolizira sve ono što čini život i kulturu ovog kraja! Kupon se može koristiti do 30.03.2022.

Etno selo Herceg 

Odvažnost, strpljenje i umijeće pri revitaliziranju autentičnost hercegovačkih kuća Dugi niz godina postojala je želja da se u Hercegovini izgradi objekt izgleda i značaja, objekt koji će pokazati ono što je Hercegovina nekada bila, kako se živjelo i radilo, a istovremeno i taj težak i mukotrpan način života očuvati od zaborava. Bila je to i velika odgovornost prema svojim djedovima.

Uz želju razvijala se i ideja, a trebalo je uložiti i velika financijska sredstva. Ideja je realizirana i mali raj zaživio je 2008. godine na zadovoljstvo mladih i starih. Na kamenjaru od kamena sazidano selo, opremljeno da simbolizira sve ono što čini život i kulturu ovog kraja.

Odlikuje ga savršeno oblikovani kamen upotpunjen drvetom, hortikulturom, životinjskim fondom, predmetima i alatima iz starih hercegovačkih domova, kao i izvorna jela vina autohtonih sorti grožđa.

Etno selo Herceg - jedinstven kompleks

Centar kompleksa čini restoran Herceg, hotel, zatim zaselak s 10 kamenih kuća gdje se nalazi smještajni dio i mali trgovački dio s desetak trgovina tradicionalnim proizvodima poput domaćeg meda ili svježe samljevenog brašna. Pored toga, sagrađen je amfiteatar kao centar kulturnih zbivanja. 

Da bi dojam sela bio potpun na najvećoj uzvisini sagrađena je kapelica i u neposrednoj blizini zasađen vinograd s autohtonim sortama žilavke i blatine. Na kraju tu su i staje s domaćim životinjama ovog kraja, a ispred terase igralište za najmlađe posjetitelje.

Dodatne pogodnosti: raniji check-in i kasniji check-out te besplatan Wi-Fi!

Smještaj 

Sobe su udobne i prostrane, opremljene vrhunskim namještajem ručne izrade od slavonskog hrasta u prekrasnom ugođaju kamenih zidova. Zidovi su ukrašeni fotografijama hercegovačkih motiva s prirodnim ljepotama. Sve sobe su opremljene uređajima za grijanje/hlađenje, izravnim telefonskim linijama, internet priključkom, LCD TV, detektori dima, SOS u kupatilima. U sobama su gostima na raspolaganju ogrtači za kupanje i papuče, a u kupatilima sušila za kosu i kozmetika. 

Restoran Herceg predstavlja okosnicu kompleksa zbog svog nadasve zanimljivog, autentičnog interijera, koji već dugi niz godina nije uspio zasjeniti niti jedan ugostiteljski objekt u regiji. 

Vanjski dio restorana čini prostrana terasa koja će impresionirati svakog gosta, bilo da se ovdje zatekne u doba velikih vrućina ili pak da uživa u večernjim satima. Bogata i autohtona enogastronomska ponuda zadovoljiti će apetite i najzahtjevnijih gostiju i postati trajna uspomena na boravak u Hercegovini.