Ljeto na PAGU! 3, 5 ili 7 noćenja u superior sobi s pogledom na more, bogati buffet doručak i večera, korištenje wellness centra, parking i boravišna pristojba, sve za 2 osobe uz čak 57% popusta!

83 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 1.355,10 €
Ušteda 57%
Cijena 583,98 €

Zahvaljujući smještaju na samoj obali mora i pogledu na okolne otoke, goste Luna Hotela već na prvi pogled obuzme ljepota interijera i širok, nesmetan pogled na obližnje otoke. Jedinstveni koncept Luna Hotela svakome gostu pruža izbor da vrijeme dijeli sa drugim gostima hotela ili da se odvoji i uživa u svojoj intimi i razmišljanjima!

Odaberite između 3 ponude:

Ponuda 1 uključuje:

4 dana uz 3 noćenja u superior sobi s pogledom na more + bogati buffet doručak i večera, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje:

6 dana uz 5 noćenja u superior sobi s pogledom na more + bogati buffet doručak i večera, sve za 2 osobe.


Ponuda 3 uključuje:

8 dana uz 7 noćenja u superior sobi s pogledom na more + bogati buffet doručak i večera, sve za 2 osobe.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti:
neograničeno korištenje wellness centra "Insula Salus"
(unutarnji bazen, sauna, biosauna, parna kupelj, cardiofitness i voda);
besplatan parking uz hotel.

Boravišna pristojba je uključena u cijenu.

„Lonely Planet je otok Pag opisao kao „nešto što bi se moglo naći u talijanskom filmu iz 50-tih“ i nije teško prepoznati zbog čega, kada uzmete u obzir svu tu stjenovitu, crvenkasto-smeđu obalu (Pag je blagoslovljen sa najdužom obalom od svih hrvatskih otoka), dramatične „nebo-dodiruje-planine“ vidike i malene zaseoke po cijelom otoku.

Smješten na samoj obali na privatnoj plaži, nalazi se Luna Island Hotel. Sa gracioznim i modernim interijerom i širokim pogledom cijelog zaljeva, ovo je uglađeni hotel sa četiri zvjezdice, koji predstavlja mirno utočište tijekom dana koje slijede žive noći.

Započnite dan sa jutarnjom šetnjom po hotelskoj plaži koja je savršena za uživanje i sunčanje, nakon koje slijedi opuštajuća masaža u wellness & spa centru ili možda uživanje u koktelima na cocktail bar-u. Zatim, ako ste za komadić hedonističkog noćnog života po kojem je Hrvatska postala poznata, pronaći ćete sve na brojnim glazbenim festivalima i zabavama uz prekrasan zalazak sunca.“


Wellness & Spa

Na površini od 1.200 m2, Insula Salus Wellness & Spa nudi sve što Vam je potrebno da obnovite snagu i povratite energiju. Svi najčišći i najrjeđi proizvodi i usluge uključeni su u ponudu Insula Salus centra. Insula Salus Vas uvodi u očaravajući i zavodljiv svijet zdravlja, bilo da se odlučite na opuštajuću masažu ili cjelovit personalizirani beauty tretman.

Insula Salus inspirana je vodama Jadranskog mora, te je orjentirana na njegove terapeutske kvalitete. Ova mirna oaza nudi sve: od tretmana sa paškom soli, do aromaterapije sa lavandom i smiljem. Ukoliko su željni druženja, gosti mogu svratiti u bar po osvježenje ili popiti piće u živoj atmosferi cocktail bara pored vanjskog bazena.

Mjesta koje morate posjetiti na Pagu: Amphora Antički vodovod; paški trokut i UFO misterij; Kolan - ljekovito blato, Lun - botanički vrt s najstarijim stablima maslina na Mediteranu; proizvodnja paškog sira

Prijedlozi za izlete

Kornatski arhipelag obuhvaća 140 otoka, otočića i hridi od kojih je 89 proglašeno nacionalnim parkom još 1980. godine zbog svoje prirodne ljepote, brojnih pećina i kristalno čistog mora, a proteže se na površini većoj od 220 km2. Na otocima nema stanovnika sa stalnim prebivalištem, a veći dio zemlje pripada stanovnicima otoka Murtera koji je koriste za uzgoj maslina, vinograda i voćnjaka. Svoje poljoprivredne kućice danas uglavnom koriste za smješaj turista ljubitelja robinzonskog turizma (kuće bez posluge, bez električne energije i tekuće vode).

Na Kornatima su brojni sačuvani ostaci prošlosti, najstarije arheološko nalazište ruševina jednog Ilirskog sela, kamenih grobnica i grobnog kamenja.

Robinzonski turizam se razvija, a gosti uživaju u ljepoti i miru Kornata. Ovaj kraj je idealan za sportove na vodi.

Nacionalni park Plitvička jezera, napopularnija je turistička atrakcija Hrvatske koja je od 1979. godine pod zaštitom UNESCO-a kao svjetska baština. Ljepota nacionalnog parka izvire iz njegovih 16 jezera međusobno povezanih nizom vodopada, u gustoj šumi koju nastanjuju jeleni, medvjedi, vukovi, veprovi i rijetke vrste ptica. To je svakako prizor koji ne smijete propustiti.

Nacionalni park Krka prostran je i sačuvan kraj izuzetnih prirodnih vrijednosti, a obuhvaća jedan ili više sačuvanih ili tek neznatno izmijenjenih eko sustava. Nacionalni park proglašen je 1985. godine. Sa sedam sedrenih vodopada ukupne visine od 242 metra, rijeka Krka prirodni je i krški fenomen. Skradinski buk najduža je sedrena barijera na rijeci Krki i jedna od najpoznatijih prirodnih ljepota Hrvatske. Prilaz Skradinskom buku omogućen je mrežom staza i mostova koji osiguravaju ugodnu i sigurnu šetnju.