Spoj prirode, odmora i rekreacije u blagdanskim danima u Splitu! Uživajte u 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama za do 5 osoba u Camping Stobreč Split 4* uz Wellness & SPA zonu, sportske sadržaje...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite zimske blagdane u prelijepom Splitu gdje Vam blaga zimska klima omogućava provesti vrijeme na otvorenom otkrivajući prekrasna mjesta... Kupon vrijedi za do 5 osoba i može se iskoristiti od 15.12.2021 do 05.01.2022.

Božićni i novogodišnji blagdani u Kampu Stobreč Split  

Božićni duh možete osjetiti u šetnji 1700 godina starim gradom ukrašenom blagdanskim dekoracijama. Kamp je udaljen samo 7 km od centra grada Splita, te je izvrsno prometno povezan. Autobusno stajalište nalazi se točno ispred kampa, a ukoliko se odlučite koristiti taxijem ili osobnim automobilom u centar grada Splita stići ćete za svega 10-ak minuta.

BESPLATNO korištenje Wellness i Spa zone (sa tri saune - finska sauna, bio sauna i infracrvena sauna, whirlpoolom, teretanom i područjem za opuštanje), sportskih sadržaja (nogometnog igrališta/cageball-a, košarkaškog igrališta, stolova za stolni tenis, odbojkaškog igrališta) i dvaju dječjih igrališta!

Kako bi boravak u Kampu Stobreč Split bio jedno posebno i relaksirajuće iskustvo na raspolaganju vam je i Wellness i Spa centar. Opustite se se koristeći Whirlpool, Finsku, Bio ili Infracrvenu saunu. Također na raspolaganju vam je i teretana kao i prostor za opuštanje. 

Besplatno korištenje posteljine i jednog malog ručnika po osobi!
Početno i završno čišćenje uključeno u cijenu!

Comfort MOBILNE KUĆICE 30+m2 (različite lokacije), max 4+1 osoba; 2 sobe, kuhinja i 2 kupaonice; SAT TV, klima uređaj; terasa

Premium MOBILNE KUĆICE 37+m2 (drugi ili treći red uz more), max kapacitet 4+1 osoba; 2 sobe, kuhinja, 2 ili 1 kupaonica; SAT TV, klima uređaj; terasa

Vista MOBILNE KUĆICE 37+m2 (1. red uz more), max kapacitet 4+1 osoba; 2 sobe, kuhinja, 2 ili 1 kupaonica; SAT TV, klima uređaj; terasa

Kamp Stobreč Split nositelj je mnogobrojnih internacionalnih nagrada, uključujući i Ekocamping certifikat, no osim lijepo uređenih zelenih površima, u kampu će vas zasigurno oduševiti novo uređena Wellness i Spa zona, te novouređeni restoran. Restoran kampa svakodnevno služi bogati buffet doručak, te je dostupan i a la carte jelovnik sa raznovrsnim izborom jela koja će zadovoljiti svakog gosta. 

Razni sportski sadržaji učinit će vaš odmor aktivnim i zanimljivim te su vam na raspolaganju: mali teren za nogomet (cageball), odbojkaško i košarkaško igralište, stolovi i oprema za stolni tenis, te korištenje dječjeg igrališta.

Wellness i Spa zona kreirana je kako bi vam pružila poseban osjećaj boravka u mirnoj, opuštenoj i relaksirajućoj atmosferi. Sadrži Finsku, Bio i Infra-crvenu saunu, whirlpool, teretanu te prostor za opuštanje.

Kamp Stobreč Split izvrsna je polazna točka i za različite izlete, te otkrivanje novih i uzbudljivih lokacija.