Premium WELLNESS doživljaj u srcu Osijeka! 3 dana/ 2 noćenja na bazi Polupansiona uz voće dobrodošlice & kuhano vino te panoramski wellness u Hotelu Osijek, sve za 2 osobe i samo 1399 kn!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osijek će Vas očarati svojom raznolikošću i bogatstvom kulture, vrijednim povijesnim lokacijama, a Hotel Osijek dočekati u oazi luksuza krojenoj po mjeri svakog gosta željnog udobnosti! Kupon se može iskoristiti do 20.12.2021. od petka do nedjelje.

HOTEL OSIJEK

U centru Osijeka, u srcu pješačke zone grada smješten je Hotel Osijek, na najdužoj riječnoj šetnici u Hrvatskoj. Posebnu notu elegancije i osvježenja nudi 80 potpuno renoviranih smještajnih jedinica modernog dizajna s novim vrhunskim materijalima i pažljivo biranim detaljima.

Ponuda uključuje 2 polupansiona (2x bogati buffet doručak i 2x večera po izboru šefa kuhinje) + voće dobrodošlice u sobi + kuhano vino, sve za 2 odrasle osobe!

Svojom ponudom hotel će unijeti dašak luksuza u svako Vaše putovanje, bilo da ste izbirljiv poslovni gost ili Vas je do Osijeka dovelo istraživanje turističke ponude ovih krajeva. Interijer hotela prozračan je, moderan i elegantan, a što je još važnije odiše toplinom i ljubaznošću ljudi koji u njemu rade kako bi Vaš boravak učinili nizom lijepih doživljaja. 

Popusti za djecu: djeca do 3 godine gratis; 1 dijete od 3 do 10 godina na osnovnom ležaju gratis, plaćaju samo obrok na licu mjesta 60,00 kn (50 % popusta na redovnu cijenu 115,00 kn).

Vaš će dojam oplemeniti i raskoš gastronomske ponude u kojoj ćete uživati još više gledajući mirnu riječnu luku, mostove i opuštajuću baranjsku ravnicu.

U otmjenom restoranu Zimska luka koji se nalazi u sklopu hotela uživat ćete u maštovitim kreacijama jelovnika u kojem je moderno kulinarstvo svoje temelje pronašlo na bogatoj i poznatoj slavonskoj tradiciji. Uz pomno osmišljene specijalitete, izvrsnu uslugu te bogat izbor hrvatskih vrhunskih vina Vaš odmor biti će nezaboravan.

River Comfort soba (20 m2): LCD TV, SAT TV, poslužavnik za gostoprimstvo, besplatni Wi-Fi, klimatizacija, mini bar, sušilo za kosu, sef za pohranu, telefon, kupaonica s tušem, pogled na rijeku.

Očekuje Vas i neograničeno korištenje wellness centra na 14. katu hotela!

Wellness centar s najljepšim pogledom na grad Osijek, rijeku Dravu i prostranu baranjsku ravnicu pružit će Vam potpuni osjećaj opuštanja i oslobađanja od stresa i svakodnevnih briga. Wellness prostor se koristi u skladu s preporukama HZJZ!

Uz vruću tursku kupelj, finsku saunu te pjenušavi jacuzzi započnite ili završite svoj dan s istinskim osjećajem zadovoljstva. Osim toga, prostor Wellness centra odlično je mjesto za proslavu djevojačke večeri, rođendana ili godišnjice braka.
Svoje opuštanje i boravak u Wellness centru možete upotpuniti ukusnim zalogajima ili osvježavajućim pićem Hotela Osijek.

Fitness centar koji se nalazi u sklopu Wellness centra Hotela Osijek s pogledom na grad, omogućit će Vam sve što je potrebno za tjelovježbu za zdraviji početak ili kraj dana.

Osijek će Vas očarati svojom raznolikošću i bogatstvom kulture, vrijednim povijesnim lokacijama, brojnim parkovima i šetalištima na obali Drave, sjenovitim perivojima te očuvanom i zaštićenom prirodom u neposrednoj blizini grada. Provesti nekoliko dana u Osijeku biti će ugodno i zanimljivo.

Tijekom Vašeg boravka svakako izdvojite vremena da uz jutarnje zrake sunca prošećete jednim od osječkih 17 parkova. Provedite poslijepodne u ugodnoj vožnji brodom u Kopačkom ritu i dan zaključite s ukusnim obrokom u jednom od restorana daleko poznatih vinskih podruma.