Wellness & Spa ZIMA u predivnom Solinu uz jedinstveni hotel Salona Palace 4* na 2 dana/1 noćenje ili 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 OSOBE + GRATIS parking, već od samo 939 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Splitski akvarel osim obilja znamenitosti, probuditi Vam emocije nekih davnih vremena. Uplovite u retro vremeplov, uživajte u povjesnoj jezgri, uslikajte trenutke o pošaljite jedinstvene razglednice u cijeli svijet. Kupon je iskoristiv do 15.12.21.!

Hotel Salona Palace jedinstveni je Luxury Resort koji odiše antičkim duhom stare Salone na čijem se samom ulazu i nalazi. Upravo je njegova lokacija odredila šarm njegovog sadržaja koji je spoj antičke otmjenosti i modernog komfora, a sve skupa zaokruženo je kvalitetnom personaliziranom uslugom kojom želimo postići da se u Hotelu Salona Palace svaki gost osjeća posebno i kao kod kuće.

Ponude uključuju: 1 ili 2 noćenja u deluxe dvokrevetnoj sobi s balkonom i pogledom na bazen + 1x ili 2x doručak i večera (polupansion) + neograničeno korištenje SPA & Wellnes zone (unutarnji bazen, unutarnji jacuzzi, finska sauna), sve za 2 osobe. Dodatne pogodnosti: besplatan parking i besplatan WI-FI.

Hotel raspolaže sa 47 soba, unutarnjim i vanjskim bazenom, SPA&Wellness centrom, fitness sobom, konferencijskim dvoranama, banket restoranom, velikim parkingom, obiluje prekrasnim unutarnjim i vanjskim ugostiteljskim sadržajima što je garancija da može oduševiti i najzahtjevnije goste.

Prilikom uređivanja svih soba posebna je pozornost posvećena dizajnerskim detaljima koji sugeriraju ekskluzivnost, ali i pružaju sav potreban komfor. Zelene površine u okruženju pretvaraju Hotel u mirnu oazu idealnu za odmor od svakodnevnog stresa.

DELUXE SOBA

Deluxe sobe posjeduju balkon* s prekrasnim pogledom na bazen i zelene površine koje okružuju hotel. Opremljene su udobnim krevetom, prostranim ormarom, radnim stolom te modernom kupaonicom sa tuš kadom ili ležećom kadom što ih čini pogodnima i za ugodne duže boravke.

Dijete do 2 godina je GRATIS! Bogata ponuda također obuhvaća i 15 % popusta na boce vina i večeru te 20 % popusta na masaže.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna predrezervacija na tel.: 021 250 900 ili e-mail: info@salonapalace.com, te potvrda iste po primitku kupona uz KOD i ID kupona.

THERMAE SALONAE WELLNESS & SPA

Opustite se u našoj ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se prepustite rukama naših stučnih terapeuta. Sa različite saune, hidromasažnom kadom, fitness sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života. Korištenje wellness & spa zone dostupno je gostima u okviru radnog vremena.

Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike. U svim wellness tretmanima i masažama koriste se samo najkvalitetniji kozmetički preparati, a na vama je samo da odaberete one koji najbolje odgovaraju vašem ukusu. Prepustite se potpunoj sinergiji različitih podražaja koji će probuditi sva vaša osjetila u Thermae Salonae Wellness & SPA centru. *Wellness zona i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!